Els veïns de l'N-340 «ocupen» la delegació del Govern a l'Ebre per exigir la gratuïtat de l'AP-7 «per a tots»

Després d'una reunió amb Xavier Pallarès, pretenen passar la nit al Palau Abària per "exigir" que es complisquen les resolucions del Parlament

Els representants del moviment veïnal per la gratuïtat de l'AP-7, a la sala de la delegació del Govern on passaran la nit.
Els representants del moviment veïnal per la gratuïtat de l'AP-7, a la sala de la delegació del Govern on passaran la nit. | ACN
ACN
13 d'agost del 2018
Actualitzat a les 19:15h
El moviment veïnal per una AP-7 gratuïta s'ha proposat ocupar este dilluns la seu de la delegació del Govern a les Terres de l'Ebre, al Palau Abària de Tortosa. Després de la reunió dels seus representants, Llorenç Navarro i Enric Lange, amb el delegat ebrenc, Xavier Pallarés, li han comunicat que volen passar la nit a la seu governamental per exigir que es complisca amb les promeses de gratuïtat de l'autopista AP-7 "per a totes i tots", "sense distinció de mesures i volums".

Navarro ha assegurat que emprenen esta acció reivindicativa "light" per explicar a la ciutadania que les bonificacions "són una falsedat", una opció efímera i condicionada, que s'acabarà convertint en un pagament "de per vida" d'autopistes i autovies. "El Parlament va aprovar la gratuïtat de l'AP-7 i ho volem immediatament per a tothom", han defensat.