A presó un conductor drogat que va fugir de diversos controls policials i va ferir dos agents dels Mossos

Els agents van muntar un dispositiu per aturar-lo a la sortida de l'AP-7 a l'Ametlla de Mar

El vehicle interceptat pels Mossos d'Esquadra.
El vehicle interceptat pels Mossos d'Esquadra. | Mossos d'Esquadra
Redacció
01 d'agost del 2018
Actualitzat a les 12:32h
Els Mossos d'Esquadra van detindre dissabte passat un conductor per saltar-se diversos controls policials en vies del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre i que va acabar ferint lleument dos agents del cos. Es tracta d'un home de 56 anys, de nacionalitat marroquina i sense domicili desconegut, que va donar positiu en les proves de consum de drogues, concretament cànnabis. Pels volts de les 12 van rebre l'avís que un vehicle d'alta cilindrada conduïa per l'A-7 en sentit sud a gran velocitat i fent avançaments temeraris. Moments abans, ja havia estat detectat a l'AP-7, a Torredembarra i tot seguit a l'N-340. Després de saltar-se diversos controls policials establerts en sentit sud al llarg de l’AP-7, A7 i N-340, el vehicle va ser vist per la Guàrdia Civil de Benicarló, esta vegada circulant en sentit nord. Finalment, els Mossos van establir un altre dispositiu i el van poder detindre a l'Ametlla de Mar.

El conductor, però, en veure el control policial situat en esta sortida va intentar tornar a fugir i va col·lidir contra un cotxe patrulla amb el resultat de dos agents ferits lleus. En este instant, va poder arrestat per un delicte de conducció temerària.

El detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa el passat dia 29 de juliol. El jutge va decretar el seu ingrés a presó.