L'Hospital Comarcal d'Amposta té previst fer 480 operacions de cataractes el 2018

L’equip de Govern, encapçalat per Adam Tomàs, ha volgut destacar estes dades després que el PDeCAT haja alertat d’una suposada aturada d’estes operacions

Redacció
31 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:30h
Façana de l'Hospital Comarcal d'Amposta.
Façana de l'Hospital Comarcal d'Amposta. | S.C.
L’Hospital Comarcal d’Amposta ha realitzat, des de gener i fins a juny, 283 intervencions de cataractes dins del sistema sanitari públic, i fins a final d’any té previst fer-ne un mínim de 480. I és que, precisament enguany, l’Institut Català de la Salut ha conveniat amb l’Hospital Comarcal d’Amposta un pla de xoc de 20 operacions de cataractes més (que se sumen a les 460 previstes a principis d’any). A més a més, des del 2015 aquesta xifra ha anat incrementant progressivament: el 215 es van fer 428 intervencions de cataractes; el 2016, 441; el 2017, 460 i el 2018 se’n faran 480.
 
L’equip de Govern, encapçalat per Adam Tomàs, ha volgut destacar estes dades després que el PDeCAT haja alertat d’una suposada aturada d’estes operacions a l’Hospital Comarcal. “No entenem com des del Partit Demòcrata poden sentenciar, en roda de premsa, que s’han deixat de fer operacions de cataractes a l’Hospital quan tenen les dades d’activitat, ja que ostenten la vicepresidència del consell d’administració”, assenyala l’alcalde d’Amposta i també president del consell d’administració, Adam Tomàs.
 
Segons l’alcalde, “són unes afirmacions que no ataquen a l’equip de govern actual ni a Esquerra d’Amposta, sinó que danyen la imatge de l’Hospital Comarcal, un equipament pel qual tots hem treballant, també CiU, que ha ostentat la seua presidència durant 28 anys”, sentencia Tomàs.