Temporal de vent per diumenge

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís de Situació Meteorològica de Perill per vent

Redacció
03 de gener del 2014
El Servei Meteorològic de Catalunya informa del pas d’un front que dissabte produirà precipitacions generals i d'un temporal de vent per diumenge que afectarà especialment les Terres de l'Ebre.

Les precipitacions s’iniciaran avui divendres al final del dia pel quadrant nord-oest del país, i al llarg de dissabte s’estendran a la resta del territori. Al final del dia les precipitacions s’aniran restringint al terç nord i desapareixeran de la resta.

Dilluns de Reis es preveu una jornada de sol i núvols en general, i sense precipitacions. Si bé la temperatura patirà una lleugera davallada diumenge, es tornarà a recuperar de cara a dilluns. Ara bé, caldrà estar força alerta pel vent.  Diumenge girarà a component nord i les ratxes més fortes es produiran a les Terres de l’Ebre, a l’Empordà i als cims del Pirineu. El vent, però, anirà perdent força.

A causa d’aquesta predicció, el Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís de Situació Meteorològica de Perill per vent.

La predicció a mitjà termini indica que durant la setmana següent s’imposarà l’estabilitat atmosfèrica, i no es preveu l’arribada de pertorbacions importants.