Inés Arrimadas (C's) es passejarà per Tortosa durant el Renaixement

La cap de l'oposició al Parlament realitzarà un dinar de germanor dissabte 21 de juliol al Parador de Tortosa

La presidenta de Cs al Parlament, Inés Arrimadas, visitarà Tortosa durant el Renaixement
La presidenta de Cs al Parlament, Inés Arrimadas, visitarà Tortosa durant el Renaixement | ACN
Redacció
18 de juliol del 2018
Actualitzat a les 12:53h
Ciutadans ha anunciat que la seua líder a Catalunya, Inés Arrimadas, visitarà la ciutat durant la Festa del Renaixement.

La portaveu nacional del partit acudirà este dissabte que ve a Tortosa dissabte i té previst recorrerà els carrers de la ciutat ambientats per la Festa del Renaixemant acompanyada per afiliats i simpatitzants de les Terras de l'Ebre, així com de diferents representants del partit de Catalunya, l'Aragó i València.

La cap de l'oposició finalitzarà la jornada celebrant un dinar de germanor al Parador, on també hi assistirà la diputada provincial i portaveu a l'ajuntament de Benicàssim, Cristina Fernández, el diputat en les Corts d'Aragó, Ramiro Domínguez; els diputats de Cs al Congrés i el Parlament de Catalunya, Sergio del Campo,  Matías Alonso i Lorena Roldán, així com representants de diferents grups locals.

Els amfitrions en esta jornada, el recent constituït grup local de C's a Tortosa, anunciaven d'esta manera la visita d'Arrimadas a la ciutat, la primera que realitza a les Terres de l'Ebre: