1 de 10

Homs fitxa Imma Juan d'assessora en temes ambientals a les Terres de l’Ebre

El conseller de la Presidència té com a nova assessora l'ex alcaldessa de Deltebre i presidenta de la Federació de CDC a les TE

per Redacció, Deltebre | 31 de desembre de 2013 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de desembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Imma Juan, al mig de la taula, el passat mes de novembre. Foto: CDC

L’ex alcaldessa de Deltebre i membre de la direcció nacional de CDC Imma Juan ja té nou càrrec com a personal eventual de l’Administració Autonòmica. El conseller de la Presidència de la Generalitat, Francesc Homs, ha fitxat Juan, que també és presidenta de la federació de CDC a Terres de l'Ere, com a “assessora en polítiques mediambientals a les Terres de l’Ebre”, funció per la que serà retribuïda anualment amb 44.356,28 euros (funcionària del grup A, nivell de destinació 24 i complement específic de 21.032,64 euros anuals).


Segons va publicar el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el passat 13 de desembre, les funcions a realitzar són, en primer lloc, “assessorar el conseller de la Presidència en les qüestions i assumptes relacionats amb les polítiques ambientals a Terres de l'Ebre”. Juan també haurà de “donar suport i col·laborar amb els diversos Departaments de la Generalitat en l'establiment de mesures comunes per tal de contribuir a l'impuls de l'actual gestió dels espais i béns naturals i la conservació de la biodiversitat, així com per millorar els beneficis socials, econòmics i culturals del territori i, per tant, contribuir al desenvolupament de la població local”.

Juan Franch milita a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) des de 1992 i n’és membre de la direcció nacional des de 2004. El 2001 va se elegida alcaldessa de Deltebre, càrrec que va ocupar fins al 2005. Té la diplomatura en Magisteri i un postgrau en Gestió i Administració Local i en Educació Ambiental. És tècnica d'Ús Públic del Parc Natural del Delta de l'Ebre, del qual va ser també presidenta. A més, és membre del Consell Assessor de Continguts i de Programació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), és a dir, tant per a TV3 com per a Catalunya Ràdio. també la seva presidenta.

 

 

Participació