Es lliuren els Premis als millors projectes d'emprenedoria a l'FP de les Terres de l'Ebre

Sis centres educatius de les Terres de l’Ebre han participant en la 6a edició d’un premis, que compten amb la col·laboració de la Diputació i de l’IDECE

Premis als millors projectes d’emprenedoria a l’FP de les Terres de l’Ebre
Premis als millors projectes d’emprenedoria a l’FP de les Terres de l’Ebre | Cedida
Redacció
05 de juliol del 2018
Actualitzat a les 17:31h
Este dijous, als Serveis Territorials d’Ensenyament de les Terres de l’Ebre, s’ha fet el lliurament de la 6a edició dels Premis als millors projectes d’emprenedoria a l’FP de les Terres de l’Ebre.
 
Enguany en una nova edició d’estos premis, que compten amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE), han participat sis centres educatius de les Terres de l’Ebre: Escola Agrària d’Amposta, Institut de Flix, Institut de la Sénia, Institut de l’Ebre de Tortosa, Institut Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita i Institut Montsià d’Amposta.
 
Durant el lliurament dels Premis, que ha anat a càrrec de la directora territorial d’Ensenyament, Montserrat Perelló, acompanyada del diputat provincial, Juan Josep Malràs Perelló ha felicitat l’alumnat participant al concurs i els ha encoratjant a què seguisquen formant-se, remarcant que es tracta d’un capital humà ben format i amb capacitat per emprendre projectes. L’alumnat finalista ha fet la presentació dels seus projectes davant de l’auditori assistent, tant representants dels instituts com els alumnes participants.
 
La secretària del jurat, Mari Fandos, ha fet lectura de l’acta. El primer premi ha estat, ex aequo, per als projectes “Casa Rural Ebre Mel SL” dels alumnes Cristina Amposta, Marcel Blanch, Cristina Escoda i Aisha Cabrera; i per l’anomenat “Graftech Nanotechnologies SA” de Laura Mascarell, Judit Pla i Aleix Reolid. El projecte que ha obtingut accèssit és “Complex el Cirerer” de Leslye Jacome, Denisa Lauric, Cristina Lizana i Gina Villalbí. Tots tres projectes han tingut com a tutor Enric Garcia, de l’Institut de l’Ebre, i participaran a la Mostra de Projectes de Catalunya, organitzada pel Departament d’Ensenyament i se’ls ha premiat amb un val per adquisició de material.
 
Els premiats han rebut un val per a l’adquisició de material; mentre que a tot l’alumnat participant, tutors dels projectes i instituts se’ls ha fet lliurament d’un diploma acreditatiu.
 

Entrega de Premis als millors projectes d'emprenedoria a l'FP de les Terres de l'Ebre Foto: Cedida