Denunciat un veí d'Alfara de Carles per un cas extrem de maltractament animal

Tenia una gosseta lligada al límit de la mort

Este és l'estat que presenta la gosseta.
Este és l'estat que presenta la gosseta. | Engrescats Terres de l'Ebre
Redacció
04 de juliol del 2018
Actualitzat a la 13:09h
Una gosseta lligada, sense menjar ni aigua a ple sol, completament desnodrida, ferida, plena de caparres i pràcticament al límit de la mort. Es tracta d’un cas de maltractament animal extrem dels que feia molt temps que no es veien i pel qual ha estat denunciat un veí d’Alfara de Carles.

Els fets van passar divendres passat, al voltant de les 17: 00 hores, quan una patrulla de Mossos de l’àrea de Seguretat Ciutadana es trobava pels voltants d’Alfara de Carles i va veure que d’una finca dedicada a l’explotació ramadera en sortia lladrant un gos que presentava força mal aspecte. Alertats per això, els agents es van decidir a inspeccionar el lloc i allà hi van trobar dos gossos més plens de paparres i d’aspecte famolenc. El cas més colpidor però, estava per arribar. I és que a l’interior de l’explotació van trobar una gosseta completament desnodrida i lligada a ple sol sense cap aliment ni aigua. Plena de ferides i de paparres.

Immediatament els agents es van posar en contacte amb el propietari i van denunciar-lo penalment per un delicte de maltractament animal. L’home va renunciar a la propietat de la gossa, de la qual se n’ha acabat fent càrrec l’Associació Engrescats de les Terres de l’Ebre, on lluiten pel salvar-li la vida.

Pel que fa als altres animals, els Mossos van advertir al propietari que els havia de mantenir en condicions dignes.