La Diputació de Tarragona millora la seguretat de la T-2237 entre Vinebre i la Palma d'Ebre

Josep Poblet va inaugurar esta via que s'ha ampliat i condicionat en gairebé dos quilòmetres

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; l'alcalde de la Palma d'Ebre, Gil Martí; la tinent d'alcalde de Vinebre, Maria Pilar Rams, entre altres autoritats, este 16 de juny del 2018.
El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; l'alcalde de la Palma d'Ebre, Gil Martí; la tinent d'alcalde de Vinebre, Maria Pilar Rams, entre altres autoritats, este 16 de juny del 2018. | Cedida
ACN
18 de juny del 2018
Actualitzat a les 16:13h
La Diputació de Tarragona ha millorat un tram d'1,7 quilòmetres de la carretera T-2237 entre els municipis de Vinebre i la Palma d'Ebre (Ribera d'Ebre). La inauguració oficial de la via es va fer el passat dissabte al matí, en un acte encapçalat pel president de la institució supramunicipal, Josep Poblet, juntament amb l'alcalde de la Palma d'Ebre, Gil Martí; i la tinent d'alcalde de Vinebre, Maria Pilar Rams, entre altres autoritats.

Els treballs s'han realitzat des del barranc de la Vall dels Gorraptes fins al punt quilomètric 3.532 i han consistit en la millora del traçat de la via i dels vorals i l'ampliació de la carretera fins a 7 metres. A banda d'este tram, també s'han executat 1.380 metres més de cunetes transitables. Estes obres han permès guanyar en seguretat viària en esta carretera de la Ribera d'Ebre.