Montserrat Perelló, nova directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre

Marià Cano formarà “tàndem” com adjunt a la direcció dels Serveis Territorials d’Ensenyament

Montserrat Perelló, nova directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, acompanyada de Marià Cano, adjunt a la direcció.
Montserrat Perelló, nova directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, acompanyada de Marià Cano, adjunt a la direcció. | Cedida
Redacció
15 de juny del 2018
Actualitzat el 17 de juny a les 10:24h
Este matí la nova directora territorial d’Ensenyament, Montserrat Perelló, en roda de premsa, ha destacat que afronta esta etapa com a directora amb l’objectiu de “posar el món educatiu com un dels pilars d’aquest país, amb el màxim suport als docents, i a tota la
comunitat educativa, que fan una gran feina, i han de continuar fent-la sense tenir por”
 
Montserrat Perelló ha explicat que, amb el director adjunt, Marià Cano, han estat treballant, des d’aquest dimarts 12, en el traspàs amb l’anterior directora territorial Manolita Cid i l’adjunt, Pere Vidal.
 
La tasca d’aquests propers dies del “tàndem” – com l’ha definit la directora territorial – Perelló i Cano serà tancar el curs 2017-18 i posar en marxa el nou curs 2018-19, si bé la planificació està força avançada, a l’espera d’ajustar recursos i demandes entre les dades de la preinscripció i la matriculació, que es tancarà els propers mesos.
 
La nova directora territorial d’Ensenyament ha avançat que demà dissabte, 16 de juny, participarà a Barcelona en el lliurament dels Premis dels Jocs Florals de Catalunya, acompanyant l’alumnat finalista de diversos centres educatius de la Terres de l’Ebre.
 
Montserrat Perelló i Margalef, nascuda a Tivissa (1967), és catedràtica d’Ensenyament Secundari, actualment a l’Institut Juliol Antonio de Móra d’Ebre, i també ho va ser a l’Institut Cristòfol Despuig de Tortosa. Llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Ha exercit diferents tasques com a tutora, coordinadora d’ESO, cap de Departament i coordinadora LIC.
 
Actualment, Montserrat Perelló és regidora d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l’Ajuntament de Tivissa i consellera comarcal al Consell Comarcal de Ribera d’Ebre. També fou coordinadora territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre (2007-2011) i, amb anterioritat, ha estat cap de Secció de Centres i Alumnes dels Serveis Territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre
 
Marià CanoSantos, nascut a Nîmes (França, 1969), és catedràtic d’Ensenyament Secundari de Matemàtiques i llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona. Màster en Didàctica de les Matemàtiques. Ha exercit càrrecs de responsabilitat en la Coordinació Territorial d’FP i FPA als Serveis Territorials d’Ensenyament (2005-2007) i coordinador de Planificació Escolar i Plantilles docent. Actualment, Marià Cano és cap del Departament de Matemàtiques de l’Institut Sòl de Riu d’Alcanar, tasca que compagina amb la de Scientix Ambassador de European Schoolnet (UE) i ambaixador territorial del Pla STEMcat de promoció de vocacions científiques de la Generalitat de Catalunya.