Més de 2.500 persones gaudixen a Amposta de Lo Riu Sona Festival

Amb les actuacions d'Els Catarres, Buhos, i els ebrencs Pepet i Marieta i Mascarats

Els Catarres després de l'actuació a Lo Riu Sona Festival.
Els Catarres després de l'actuació a Lo Riu Sona Festival. | Cedida
Redacció
04 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:34h
Lo Riu Sona Festival d'Amposta va complir dissabte amb les expectatives i unes 2.500 persones van gaudir de la presentació del nou disc d'Els Catarres, Tots els meus principis, i Buhos a la província de Tarragona i Terres de l'Ebre. El cartell va comptar també amb els grups ebrencs Mascarats i Pepet i Marieta, que també van formar part de la primera edició. Això sí, la pluja va impedir que el grup d'Ulldecona pogués acabar la seua actuació, ja que sobre les 4.00h va començar a ploure.
 

Lo Riu Sona Festival Foto: Cedida

 

Les promotores del festival i de l'Ajuntament d'Amposta valoren positivament l'assistència de públic al festival i afirmen que "fins i tot, hem quedat sorpresos del número de gent que va assistir". "Este mateix dilluns ens posem a treballar per a la segona edició del Festival", ha afirmat l'organització.

En este sentit, el regidor de Festes d'Amposta, Ramon Bel, ha comentat "estem molt satisfets amb el resultat i també amb el negoci que aquest tipus d'esdeveniments dixen a la ciutat, ja que dissabte a la nit era impossible sopar a cap dels restaurants, frànkfurts i bars de la ciutat".