Èric Vinaixa porta el seu «Caos a Mig Camí» a Móra d’Ebre, en el primer concert ebrenc de la gira

El concert tindrà lloc el dia 1 de juny al Teatre Municipal La Llanterna

Èric Vinaixa
Èric Vinaixa | Cedida
Redacció
29 de maig del 2018
Actualitzat a les 20:45h
Èric Vinaixa presentarà el seu nou disc, ‘Caos a mig camí’, l'1 de juny a Móra d’Ebre. I ho farà després d'emplenar la sala Luz de Gas amb el seu concert de presentació a Barcelona, en el marc del festival Barnasants. Per a Vinaixa, tornar a l’Ebre sempre és especial, però este concert encara té un afegit: “perquè jo sóc de Miravet, però he viscut a Móra, i entre el públic hi ha un lligam molt estret perquè segurament hi haurà molts de familiars i amics”, ha explicat Vinaixa a l’aguaita.cat. A més, el lloc on tocarà, juntament amb tota la banda, és el Teatre Municipal La Llanterna, precisament un dels primers escenaris que va trepitjar.

‘Caos a mig camí’ és el cinquè disc -el tercer en solitari- del cantautor ebrenc, i també el més ambiciós a nivell de composició, producció, arranjaments i interpretació. Un disc que seguix una evolució natural dels seus anteriors, però amb què fa un pas més enllà en el seu gust per l'emoció, la intimitat, la sensualitat, la varietat de colors i la intensitat.

Amb un llenguatge propi hereu de les seues arrels pop, rock, blues, soul i d'autor més vintage, ‘Caos a mig camí’ parla a cor obert de les reflexions vitals d'un músic entrant als quaranta i que recull la seua manera de veure el món, empatitzant amb el sentir d'esta generació.

Una vegada més, Vinaixa ha assumit la producció musical i els arranjaments del disc, a part de fer les veus, guitarres acústiques, guitarres elèctriques, pianos, hammonds i acordió. Les entrades anticipades es poden adquirir aquí o a l'Ajuntament de Móra d'Ebre.