Adjudicada la redacció del nou aparcament i l'ampliació de l'Hospital Verge de la Cinta

Se n'encarregaran els gavinets d'arquitectura Camps Felip Arquitecturia i Tuñón Arquitectos

Imatge simulada de la panoràmica vertical del projecte dissenyat per al nou aparcament de l'Hospital Verge de la Cinta.
Imatge simulada de la panoràmica vertical del projecte dissenyat per al nou aparcament de l'Hospital Verge de la Cinta. | ACN
ACN
22 de maig del 2018
Actualitzat el 23 de maig a les 9:17h
La redacció del projecte bàsic i executiu i la posterior direcció de les obres del nou edifici d'aparcaments i la reserva de futur creixement de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa s'ha adjudicat als gavinets d'arquitectura Camps Felip Arquitecturia i Tuñón Arquitectos.

Com han anunciat a les xarxes socials l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. Josep Camps i Olga Felip també han estat escollits per urbanitzar i museïtzar la plaça de la catedral i han presentat per al centre hospitalari un projecte d'estètica continuista amb altres projectes que han fet a la ciutat com el Centre Cívic de Ferreries o el complex de les piscines de Jesús.

El projecte preveu un pàrquing en alçada, de línies verticals, aprofitant un talús que hi ha entre el centre hospitalari i els antics cinemes Fèmina. La superfície de construcció és de 15.000 metres quadrats, 10.000 metres quadrats per al pàrquing, que tindria capacitat per a uns 400 vehicles, i 4.000 metres quadrats de reserva per a futurs usos hospitalaris ambulatoris i administratius.
 

Imatge simulada de l'aspecte del nou aparcament en alçada de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa Foto: ACN