Separen Dolors Bassa i Carme Forcadell en dos cel·les diferents

La germana de Bassa explica que el canvi és per evitar que l'exconsellera haja de fer esforços a l'hora de pujar a la llitera

Dolors Bassa, Raül Romeva i Carme Forcadell, al Suprem
Dolors Bassa, Raül Romeva i Carme Forcadell, al Suprem | ACN
Redacció
22 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:06h
La consellera Dolors Bassa i l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell han dormit separades a la presó d'Alcalà Meco des d'esta passada nit. Ho ha anunciat este dilluns la germana de Bassa, Montse Bassa, a la concentració que s'ha fet a Girona -entre altres punts del país- per rebutjar que es mantinga l'aplicació de l'article 155 i per reclamar la llibertat dels "presos polítics".

Bassa ha explicat als assistents de la concentració, visiblement emocionada, que sa germana l'ha trucat quan estava entre el públic. Després d'una primera trucada perduda, finalment li ha pogut parlar. "M'ha dit que necessitava sentir la meua veu perquè serà la primera nit que passarà sola, les acaben de separar", ha dit. "Li he explicat que era Girona, que està ple de gent i l'he fet riure", ha afegit. La germana de Bassa està convençuda que els presos no tindran un judici just i diu que "esperar Estrasburg queda massa lluny".

Montse Bassa, a través de Twitter, ha volgut aclarir que el canvi és per evitar que l'exconsellera haja de fer esforços a l'hora de pujar a la llitera. "No és cert el rumor que és fruit d'una sanció", ha afegit.