L’Ajuntament d'Amposta compra dos habitatges dins el projecte de recuperació de la façana fluvial

Un d’ells manté un baluard sobre la muralla fluvial a mode de balcó cap al riu

Els immobles estan situats als números 8 i 12 del carrer Victòria.
Els immobles estan situats als números 8 i 12 del carrer Victòria. | Cedida.
Redacció
14 de maig del 2018
Actualitzat a les 17:23h
Este dilluns 14 de maig, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha signat la compra de dos immobles al carrer Victòria (el número 8 i el número 12) que són d’especial interès per al projecte de recuperació de la façana fluvial. Un d’ells manté un baluard sobre la muralla fluvial a mode de balcó cap al riu, de gran valor històric i que permetrà obrir el pas al riu pel carrer victòria. L’Ajuntament ha destinat 68.000 euros a esta operació.

La voluntat de l’equip de govern en l’adquisició d’estos dos habitatges és també la recuperació d’immobles al casc antic per tal de revitalitzar-lo i regenerar-lo. "Normalment, els cascs antics de les ciutats són punts d’atracció per a gent jove que vol viure en llocs singulars", assenyala Tomàs. "A Amposta en tenim un que, a més a més té el riu que encara li dona més simbolisme, de manera que no s’explica que això encara no siga així", ha apuntat.

L’alcalde d’Amposta també assenyala que "la compra d’immobles forma part de la dinàmica del consistori d’adquirir patrimoni amb l’objectiu de poder desenvolupar projectes de futur".