El PSC assegura que l'alcaldessa «s'amaga» rere els comunicats en el cas de l'Hospital de Jesús

També lamenten el el silenci d'ERC i qualifiquen com a «molt greus» els fets investigats

Redacció
26 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:40h
Façana de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús.
Façana de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús. | Google Street View
L’Executiva de l’Agrupació Local del PSC de Tortosa es va reunir este dimecres 25 d’abril de forma extraordinària de per analitzar i avaluar les investigacions policials i judicials que s'estan produïnt a l’entorn de la societat municipal GESAT i del seu responsable, Pere Panisello.

Els socialistes qualifiquen com a "molt greus" els fets que s'investiguen, però asseguren que respecten la presumpció d’innocència. El PSC també vol mostrar el màxim reconeixement i respecte a la feina dels treballadors dels dos centres sanitaris municipals afectats per estes investigacions, la Clínica Terres de l’Ebre i l’Hospital de la Santa Creu.

"Certament, l’alcaldessa ha donat explicacions en Junta de Portaveus i en el Consell d’Administració de Gesat abans de fer pública la situació i, tot i que s’ha mostrat oberta a oferir informació, creiem que hi ha hagut una manca de transparència en tant en quant s’ha informat una setmana després de que ocorreguessen els fets, i s’ha informat públicament a la ciutadania i als mitjans a través d’un breu comunicat que algú ja ha qualificat de “críptic”, el que vol dir que l’alcaldessa s’amaga darrere d'este comunicat", lamenten els socialistes

El PSC de Tortosa recorda que en els darrers dos anys, no és la primera vegada que l’Ajuntament de Tortosa i quatre de les seves empreses són objecte d’una intervenció judicial o policial, per això manifesten la seua "preocupació" pel fet de que els socis del govern, ERC hagi "optat pel silenci davant d’aquesta situació". "El Sr. Monclús, aquell que va donar suport incondicional a Bel, fa temps que està desaparegut de la vida política i ho continua fent en moments com este. Aquells que han donat suport incondicional a l’alcaldessa de transició, han optat pel silenci", han reclat els socialistes.