Més de 500 alumnes i 60 docents participaran en la 34a Mostra de teatre escolar del Baix Ebre

L’Auditori Felip Pedrell de Tortosa acull l’esdeveniment del 10 al 18 d’abril i el 29 de maig

Redacció
16 d'abril del 2018
Actualitzat a les 18:12h
L’Auditori Felip Pedrell de Tortosa acull els dies 10, 11, 12, 13, 18 d’abril i 29 de maig la 34a Mostra de Teatre del Baix Ebre. Durant esta edició de la Mostra hi participaran dinou centres d’educació infantil i de primària, d’educació especial i quatre centres d’Educació Secundària. 
 
En total actuaran més de 500 alumnes, més de 60 mestres i professors implicats i una assistència de públic que superarà els 1600 alumnes. Entre les vint-i-quatre obres representades n’hi ’haurà dues fruit de projectes d’inclusió social: entre l’ESC Port Rodó i la Fundació Mercè Pla i entre l’ESC Riumar i el centre La Duna.
 
Les dues finalitats de la Mostra de Teatre Escolar del Baix Ebre són l’elaboració de muntatges teatrals a les escoles comarca i participació dels seus alumnes, com a públic, en representacions teatrals.
 
La Mostra de teatre està organitzada pel Departament d’Ensenyament a través del  Centre de Recursos Pedagògics del Baix Ebre amb el patrocini de la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Baix Ebre i la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa. L’animació va a càrrec de Muniatto Xou.