Operació tornada des de Tortosa a Barcelona a bord d'una llauna de sardines

En ple dilluns de Pasqua, un dels dies més forts de l'any pel que fa a desplaçaments, ha sortit un tren des de la capital del Baix Ebre cap a BNC amb la meitat dels vagons del que és habitual

Aspecte de l'interior del tren al seu pas per Cambrils.
Aspecte de l'interior del tren al seu pas per Cambrils. | @gemmamartingem
Redacció
02 d'abril del 2018
Actualitzat a les 19:23h
Dilluns de Pasqua, en plena operació tornada, i Renfe, degut a una averia segons els arguments de la companyia, ha fet sortir de Tortosa un tren amb la meitat dels vagons del que és habitual. Resultat: un viatge més que incòmode i un servei més que deficient per als usuaris que han agafat el tren que sortia a les 11 del matí de la capital del Baix Ebre en direcció a Barcelona. Les plataformes i els passadissos plens de gom a gom, fins al punt que els viatgers amb dificultats podien moure’s pel vagó, per tant amb el risc que això comportaria en cas d’emergència, xafogor, i fins i tot algun desmai, segons han denunciat els viatgers a través de les xarxes socials.
 
Tal com anaven de replens els escassos vagons, els viatgers que esperaven a les estacions de Cambrils, Salou i Tarragona, ni havent comprat prèviament els bitllets a la taquilla, podien pujar al tren, i Renfe ha habilitat un altre tren de sis vagons per recollir-los, per bé que han arribat a destí amb més d’una hora de retard. Renfe ha recordat als usuaris que, naturalment, arran d’esta incidència, poden reclamar la devolució del preu que han pagat pel viatge.