Sortegem 5 paquets amb una entrada doble a les coves Meravelles i un tiquet doble per al llagut 'Benifallet'

Benifallet està de 50è aniversari d'un dels seus principals turístics, proveu sort per celebrar-ho

La cova Meravelles té 200 metres visitables, d'un total de 500.
La cova Meravelles té 200 metres visitables, d'un total de 500. | Cedida
Redacció
23 de març del 2018
Actualitzat el 28 de març a les 11:40h
Són dos actius turístics de primer ordre a Benifallet i per al conjunt de les Terres de l’Ebre. L’any passat van atraure 33.000 visitants i enguany, per celebrar el 50è aniversari del descobriment de la singular cova Meravelles, aguaita.cat sorteja 5 paquets dobles gratuïts per gaudir tant de la sorprenent cavitat farcida de sorpreses geològiques com d’un passeig en llagut pel riu Ebre.

Per commemorar la descoberta, l’Ajuntament de Benifallet ha programat tot un seguit d’activitats, encetades amb la inauguració d’una exposició fotogràfica a la seu del Club Excursionista de Gràcia, que repassa els 50 anys d’història de la cova Meravelles. El cap de setmana del 29 d'abril, Benifallet celebrarà la tradicional Festa de les Coves, i  també ha preparat per a l’ocasió, un “pack 50 anys” amb avantatges i descomptes per a visitants amb la col·laboració dels establiments de restauració, hoteleria i allotjaments rurals i les empreses d'oci. La celebració conclourà durant la festa major de Benifallet, el mes de setembre, amb una acció original i singular amb les coves Meravelles com a protagonistes.

Però en qualsevol moment que ho desitgeu, podreu visitar-les. A partir de Setmana Santa admeten visites tots els dies (de 10 a 13.30 -13.15 darrera entrada, i de 16 a 19.30 h -19 h darrera entrada-). Divendres, dissabte, diumenge i Dilluns de Pasqua no tanquen a migdia.
Si entrar a les coves és una experiència del tot recomanable, també ho és un relaxant viatge fluvial amb el llagut Benifallet. Per Setmana Santa sortirà tots els dies, però a partir del 3 d'abril només caps de setmana i festius, fins al juliol i agost que ja tornarà a funcionar tots els dies.

A partir d’ara podeu participar en el sorteig de 5 paquets, cadascun amb una entrada per a dos persones a les coves i un tiquets per a dos per viatjar amb llagut. No dubteu a provar sort i ompliu el formulari que trobareu a continuació!

Podeu participar fins al dijous 29 de març a les 14.00 hores, quan tancarem el sorteig. Anunciarem els guanyadors dijous a la tarda i als afortunats els informarem de com recollir el premi, que podreu gaudir des de Setmana Santa –inclosa- Som-hi!.