CUP, PSC, PP i En Comú Podem surten en tromba demanant la dimissió de Salvadó

Les crítiques també arriben de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, així com de membres de Junts per Catalunya, Ciudadanos i altres personatges mediàtics, com la periodista Beatriz Talegón

Redacció
09 de març del 2018
Actualitzat a les 19:47h
Lluís Salvadó, diputat al Parlament.
Lluís Salvadó, diputat al Parlament. | ACN
Tempesta política després de les escoltes telefòniques tretes a la llum per Espejo Público en què Lluís Salvadó i Josep Caparrós mantenen una conversació altament masclista. En concret, ironitzen sobre la necessitat de de buscar una dona romanesa o brasilera per a la conselleria d'Ensenyament i que tingue "les mamelles grosses".

Llençada la bomba mediàtica, les reaccions via twitter no s'han fet esperar. CUP, PSC, PP han demanat la dimissió expressa del diputat republicà, amb piulades en què critiquen fortament el contingut de les escoltes per seu caràcter masclista. Els cupaires han expressat que “malgrat l'ús interessat per part de l'Estat de les paraules de Lluís Salvadó, no podem tolerar els comentaris masclistes i xenòfobs. Les seves paraules són totalment reprovables i n'exigim la seva dimissió”.En esta línia, també les cupaires Mireia Boya i Bel Olid, han criticat durament les paraules de Salvadó". “Només cervells petits demanen pits grans per ocupar llocs de poder. Lamentable. Una República Feminista és necessitat, no desig”, ha piulat Boya. Per la seua banda, Olid ha demanat explícitament la dimissió del diputat republicà.