Detinguts dos veïns de la Ràpita per 13 robatoris en habitatges del Montsià

Van entrar en cases d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Amposta i Masdenverge.

Un cotxe dels Mossos
Un cotxe dels Mossos | Josep M. Montaner
Redacció
02 de març del 2018
Actualitzat a les 12:40h

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir els passats 22 i 26 de febrer, dos homes de 20 i 29 anys, de nacionalitat moldava i espanyola respectivament, i veïns de Sant Carles de la Ràpita, com a presumptes autors de tretze delictes de robatori amb força en habitatges.

Segons han informat els Mossos este divendres en una nota de premsa, en el transcurs dels últims mesos havien rebut diverses denúncies per robatoris en habitatges, alguns d’ells segones residències, ubicats a les localitats d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Amposta i Masdenverge.

Arran d’estos fets, els agents van iniciar una investigació que ha portat a la detenció de dos dels presumptes autors, mentre que una tercera persona es troba en recerca policial.
Estes tres persones formaven un grup criminal on cadascun d’ells desenvolupava una tasca específica en l’execució dels robatoris i la posterior venda dels objectes sostrets.

L’assalt als domicilis es produïa mitjançant el forçament de portes o finestres i de l’interior s’emportaven principalment televisors, aparells electrònics, joies i diners.

En l’escorcoll del domicili d’un dels homes detinguts, els agents van localitzar diversos objectes electrònics i material informàtic que havien sostret en els robatoris denunciats. Alguns d’aquests objectes recuperats ja han estat retornats als seus legítims propietaris.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. El primer dels detinguts va quedar en llibertat el passat 22 de febrer després de declarar en seu policial, mentre que el segon detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Amposta el passat 28 de febrer.