La Guàrdia Civil desvia camions al nord de Castelló cap a les àrees de descans de l'AP-7 i la N-340

Les restriccions al trànsit que s'han implementat fins este migdia a les carreteres catalanes estan provocant "gran acumulació" segons la delegació del govern espanyol al País Valencià

Camions aparcats a la Panadella amb un paisatge totalment blanc
Camions aparcats a la Panadella amb un paisatge totalment blanc | ACN/Mar Martí
ACN
28 de febrer del 2018
Actualitzat a les 17:16h
El delegat del govern espanyol al País Valencià Juan Carlos Moragues ha informat este dimecres que la Guàrdia Civil ha desviat cap a les àrees de descans centenars de camions que circulen per l'AP-7 i la N-340 en direcció a Catalunya a causa de les restriccions al trànsit de vehicles pesants a les carreteres catalanes. Moragues ha dit que els Mossos han enviat un requeriment per no dixar passar els camions i vehicles industrials de tercera categoria, els de més de 7.500 quilos, produint "una gran acumulació" a les àrees de descans i servei. Segons que ha explicat Moragues, este és el principal problema a la xarxa de carreteres de l'estat al seu pas pel País Valencià, després que l'A-3, que uneix València amb Madrid, no tinga cap restricció com tampoc l'autovia A-23, entre València, Terol i Saragossa.

El delegat del govern espanyol al País Valencià ha posat en valor el dispositiu desplegat al territori durant el temporal, indicant que està integrat per 240 efectius de la Guàrdia Civil, 28 màquines llevaneu (10 a la demarcació de Castelló i 18 a la de València), 614 tones de sal i més de 230.000 litres de salmorra a la xarxa de carreteres de l'estat. Moragues ha traslladat un missatge "precaució, cautela i atenció" i ha demanat que no se circue si no és necessari.