Recta final a les obres a l'antic CAP de Roquetes on s’ubicaran els Serveis Socials i el Jutjat de Pau

La inauguració oficial està prevista dins del primer trimestre d'enguany

Visita a les obres de remodelació, a l'antic CAP de Roquetes.
Visita a les obres de remodelació, a l'antic CAP de Roquetes. | Cedida
Redacció
21 de febrer del 2018
Actualitzat a les 21:06h
Estos dies s'estan ultimant els detalls de les obres de remodelació de l'anterior CAP de Roquetes, a l'edifici de l'antic Ajuntament, on s'ubicaran les noves dependències dels Serveis Socials i el Jutjat de Pau.

En una visita a les obres de remodelació, la regidora de Qualitat de Vida, Maribel Belmonte, acompanyada per l'alcalde, Paco Gas, el tècnic de l'obra i el personal que allí hi treballarà, ha destacat que "estes obres eren un dels objectius de l'equip de govern per tal de disposar d'unes dependències més grans i adequades, amb més sales i despatxos per oferir uns serveis de major qualitat a la ciutadania, i alhora tenir a tot el personal de Serveis Socials, l'educadora, les dos treballadores socials i la tècnica, agrupats en un sol espai".

La nova ubicació del Jutjat de Pau, que fins ara estava situat en un local de lloguer, suposarà també un estalvi econòmic per a l'Ajuntament. Maribel Belmonte destaca que "la reubicació d'estos serveis municipals servirà per aprofitar uns espais municipals disponibles i al mateix temps realçar un edifici tan emblemàtic com l'antic Ajuntament".

La inauguració oficial està prevista dins del primer trimestre d'enguany.