L'Ajuntament de la Ràpita arranja i millora 5 àrees de jocs infantils

Els treballs, amb instal·lació de paviment continu, tancament perimetral i ampliació de jocs segons els casos, han tingut una inversió de 20.000 euros

Parc infantil situat a la vora de la Casa del Mar de la Ràpita.
Parc infantil situat a la vora de la Casa del Mar de la Ràpita. | Cedida
Redacció
21 de febrer del 2018
Actualitzat a les 9:39h
L’Ajuntament de La Ràpita ha dut a terme diversos treballs per adequar i millorar cinc àrees públiques de joc infantils instal·lades en diversos espais oberts del municipi. La inversió total en estes tasques ha arribat als 20.000 euros.

Concretament a l’àrea de la Vila del Far s’amplien els jocs infantils i s’hi han col·locat tanques perimetrals, tal com marca la normativa per seguretat en funció de la distància d’estes àrees respecte als vials propers.

Igualment s’ha fet el tancament perimetral a les àrees de l’Aiguassera i de la plaça Lluís Companys. Pel que fa a la que hi ha ubicada davant el col·legi Carles III, s’hi col·loca paviment continu de catxú, i a més s’hi instal·la un element dels anomenats inclusius, és a dir, adaptats a infants que tenen algun tipus de capacitat reduïda. I finalment a l’àrea del darrera de la Casa del Mar, ja s’hi han fet les tres actuacions: ampliació de jocs, paviment continu i tancament perimetral.

A més a més, s’han arranjat alguns elements que havien estat malmesos a l’àrea que hi ha a la plaça Carles III, al davant del col·legi Sagrada Família. En estes cas hi havia alguns elements de joc trencats, arran d’actes vandàlics.