L’EMD Jesús enllestix la redacció del projecte per construir el nou Pavelló Poliesportiu

El nou pavelló tindrà una superfície construïda total de 1967,71m2 i se situarà al costat de les actuals piscines i pistes de pàdel

Redacció
20 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:29h
Es preveu que l'obra s'execute l'any vinent
Es preveu que l'obra s'execute l'any vinent | Cedida
L’EMD de Jesús ha finalitzat la redacció del projecte per construir el seu nou Pavelló Poliesportiu, a càrrec de l’arquitecte jesusenc Marc Ferrando. Segons informa l’EMD, l’obra es finançarà amb un 77% de recursos propis, obtinguts principalment de les aportacions de l’Ajuntament de Tortosa per a inversions i l’estalvi que hagen pogut generar, i un 23% d’aportacions d’altres administracions. En els propers mesos es concretaran els diferents tràmits -licitació, adjudicació i execució d’obra. Està previst que es comence a treballar en un període de 12 mesos.

“La necessitat d’este equipament correspon principalment a cobrir les mancances sorgides de les activitats esportives, lúdiques i culturals que es realitzen a Jesús. A estes, s’afegix la de disposar d’un espai per a usos socials, com ara campus, esplais, trobades, etc.”, ha manifestat l’arquitecte a càrrec de l’obra, Marc Ferrando.

L’edifici se situarà al costat de les actuals piscines i pistes de pàdel, de manera que servirà per consolidar la zona esportiva del poble i, amb esta posició, a prop de l’Institut-Escola, facilitarà que el centre educatiu també se’n puga beneficiar. El nou pavelló tindrà una superfície construïda total de 1967,71m2 i s’ha concebut seguint les indicacions i directrius del Consell Català de l’Esport, de la Generalitat de Catalunya.

La construcció quedarà definida amb la realització de dues fases. En la fase primera comptarà amb l’espai esportiu homologat, el vestíbul, dos vestidors per a grups i un vestidor per a àrbitres. I, en una fase posterior, es muntarà el paviment esportiu i s’executaran dos vestidors més, tant per a grups com per a àrbitres, que faran falta per poder tenir activitat simultàniament a les dues meitats de pista.