Dos empreses agroalimentàries ebrenques promocionen els seus productes a la fira Gulfood de Dubai

El DARP organitzat la participació de 12 empreses catalanes del sector sota la marca ‘Catalonia, The land of Barcelona’

Gulfood és una fira d’alimentació i begudes no alcohòliques que se celebra anualment a la capital econòmica dels Emirats Àrabs
Gulfood és una fira d’alimentació i begudes no alcohòliques que se celebra anualment a la capital econòmica dels Emirats Àrabs | Cedida
Redacció
19 de febrer del 2018
Actualitzat a les 17:11h
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya, a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA), ha organitzat la participació de 12 empreses catalanes del sector de l’agroalimentació, sota la marca ‘Catalonia, The land of Barcelona’, en la 23a edició de la fira Gulfood, que se celebra a Dubai (Emirat Àrabs Units), des d’ahir i fins el 22 de febrer, i que compta amb la presència del director gerent de PRODECA, Ramon Sentmartí. Entre elles, es troben dos empreses ebrenques: Arrossaries del Delta de l’Ebre (Deltebre), que presentaran la seua beguda d’arròs; i FFaiges (Tortosa), que mostraran el seu oli d’oliva verge extra, Premium d’extracció en fred.
 
Les empreses catalanes participants disposen d’un estand propi i, a més, s’hi ha habilitat una zona per a exposició d’un producte destacat de cada empresa. D’altra banda, l’oferta de productes de les empreses catalanes ha arribat als caps de compra dels principals punts de venda del Golf Pèrsic.
 
Gulfood és una fira d’alimentació i begudes no alcohòliques que se celebra anualment a la capital econòmica d’aquell país, adreçada exclusivament al públic professional: comercials, importadors, distribuïdors, i encarregats de compra del sector Horeca, de procedència geogràfica molt variada. En la darrera edició, 97.000 visitants van poder conèixer els productes dels 5.000 expositors de 185 països representants. Es tracta d’un certamen que és un referent per a les empreses que vulguin accedir al Golf Pèrsic i Orient Mitjà. A més de visitants professionals d’aquesta zona, esdevé punt de trobada de compradors d’Àfrica, sud-est asiàtic, Europa, i Oceania.