Més de 1.300 persones participaran en la Rua del Carnaval de Deltebre

L'esdeveniment tindrà lloc este dissabte 17 de febrer

Hi haurà sis guardons: premi Rua 2018, a la comparsa més “xaladora”, a la millor coreografia, a la millor disfressa, a la millor carrossa i a la comparsa més original
Hi haurà sis guardons: premi Rua 2018, a la comparsa més “xaladora”, a la millor coreografia, a la millor disfressa, a la millor carrossa i a la comparsa més original | Cedida
Redacció
16 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:34h
La Rua del Carnaval de Deltebre augmentan la seua participació any rere any. Este dissabte, més de 1.300 persones desfilaran pels carrers del municipi entre les 26 comparses inscrites.

Per a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, este fet mostra que “estem davant d’un esdeveniment de referència al territori que any rere any agafa més força”. En esta línia, Soler ha explicat que “amb estes xifres, podem afirmar clarament que el carnaval de Deltebre és el carnaval del Delta de l’Ebre”. De fet, este és el primer any que participa una comparsa d’un municipi veí i es treballarà en esta línia per tal que en els propers anys puguen participar més comparses de municipis propers.

Enguany, enlloc de tres premis, hi haurà sis guardons: premi Rua 2018 (300€), premi a la comparsa més “xaladora” (150€), premi a la millor coreografia (150€), premi a la millor disfressa (150€), premi a la millor carrossa (150€) i premi a la comparsa més original (150€). El jurat que atorgarà la puntuació a les diferents comparses, tal com ja va succeir l’any passat, serà de fora del municipi.

Està previst que la Rua comence a les 17 hores a la cruïlla entre l’avinguda Assumpció i el carrer Robert Graupera, i finalitze el seu recorregut, a partir de les 18.15 hores, a la plaça Vint de Maig on es continuarà la festa amb les corresponents presentacions de les compares, el lliurament de premis i música.