La Guàrdia Civil intercepta 6 quilos de picadura de tabac de contraban dirigits a un veí de Mas de Barberans

Un empleat d'una empresa de paqueteria va advertir el cos policial per la forta olor que desprenia un paquet

Un agent de la Guàrdia Civil amb els paquets de tabac decomissats.
Un agent de la Guàrdia Civil amb els paquets de tabac decomissats. | Cedida
Redacció
08 de febrer del 2018
Actualitzat a les 17:44h
Agents de la Patrulla Fiscal Territorial de la Guàrdia Civil de La Ràpita han intervingut 6 quilos de picadura de tabac de contraban que hauria estat adquirit a través d'internet i anava dirigit a un veí de Mas de Barberans.

Els fets es remunten al matí del passat 3 de febrer, quan un empleat d'una empresa de paqueteria va alertar a la Guàrdia Civil que un dels paquets que tenien en el magatzem acomiadava una forta olor a tabac. Després d'intervindre el paquet, es van fer gestions per localitzar i identificar al seu destinatari, que va resultar ser un home de 60 anys amb domicili al Mas de Barberans.

Després de localitzar el destinatari i procedir a l'obertura del paquet davant seu, es van trobar en el seu interior 6 bosses de plàstic transparent amb un pes de 6 quilos que contenien tabac de picadura, i el producte no anava acompanyat de documentació que permetés conèixer la seua procedencia ni de precintes intracomunitaris.

La Guàrdia Civil va determinar que la mercaderia havia estat adquirida a través d'un portal d'anuncis d'Internet i va expedir l’acta de denuncia per incompliment de la llei de contraban.
La Guàrdia Civil advertix als consumidors que la comercialització de tabac fora dels marcs legals establerts està prohibida i no compta "amb totes les garanties de control i qualitat a les quals es troben sotmesos estos productes".