Obertes les inscripcions per al primer Concurs de Música i Versos d'Alcanar

L'associació Música al Brancal organitza este esdeveniment musical que tindrà lloc el proper 21 d'abril

Poden participar-hi solistes o grups, amb un màxim de vuit integrants, de qualsevol estil musical,  sempre amb format acústic
Poden participar-hi solistes o grups, amb un màxim de vuit integrants, de qualsevol estil musical, sempre amb format acústic | Cedida
Redacció
02 de febrer del 2018
Actualitzat el 04 de febrer a les 10:26h
L'associació Música al Brancal d’Alcanar ha endegat el primer Concurs de Música i Versos d'Alcanar, que se celebrarà el pròxim 21 d'abril, a partir de les vuit de la nit. El període d'inscripció és obert i finalitza l’11 de febrer.
 
Després de l'èxit de participació i assistència de les tres edicions de la Ruta de Música i Versos pel nucli antic d'Alcanar, enguany l'entitat ha fet un pas més i ha organitzat este concurs, que té com a objectiu posar en valor els nous talents i reunir artistes locals i d'altres indrets.
 
El concurs s'iniciarà a la plaça de Sant Miquel on, al llarg de dos hores i mitja, els artistes participants actuaran en punts singulars del centre històric. L'espectacle comptarà amb altres actuacions artístiques i estarà amenitzat amb tapes i vins del territori que invitaran els espectadors a gaudir a través dels sentits.
 
Les bases del concurs detallen que poden participar-hi solistes o grups, amb un màxim de vuit integrants, de qualsevol estil musical, però sempre amb un format acústic. Les persones o els grups interessats cal que consulten aquestes bases i que facen arribar la seua proposta a l'entitat a través de l'adreça musicalbrankal@gmail.com. El jurat estarà format per membres de l'entitat organitzadora i per músics locals. Els dos premiats rebran un import de 300 i 70 euros.
 
L'associació Música al Brancal naix l'any 2014 per la inquietud d'un grup de jóvens amb l'objectiu de dinamitzar culturalment el municipi, diversificar l'oferta d'activitats culturals i potenciar la participació ciutadana.