La campanya «Els seus drets en joc» garantix el regal de Reis a 167 infants riberencs en risc d’exclusió social

La iniciativa, impulsada per la Creu Roja i amb la col·laboració del Consell de la Ribera d’Ebre, ha conseguit recollir 200 joguines i jocs nous, de caràcter no bèl·lic i no sexistes

Cartell de la campanya
Cartell de la campanya | Cedida
Redacció
05 de gener del 2018
Actualitzat a les 17:14h
Arriba una de les nits més màgiques de l’any. Els nens i nenes riberencs fa dies que esperen als Reis Mags per rebre el seu regal. L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, un any més, ha col·laborat amb la Campanya de Reis, una iniciativa de Creu Roja per als nens i nenes de 0 a 12 anys, que té per objectiu garantir el dret dels infants al joc i recollir joguines pels que estan en situació de vulnerabilitat.

L’Àrea de Serveis Socials ha rebut un total de 88 sol·licituds per adherir-se a la Campanya, un total de 167 nens i nenes, que estan en risc d’exclusió social a la Ribera d’Ebre. Estos nens i nenes tindran el seu regal gràcies a la iniciativa impulsada per l’Assemblea de Creu Roja Gandesa-Móra d’Ebre-Ascó i Creu Roja Joventut de Móra la Nova, amb la col·laboració dels Ajuntaments de la Ribera d’Ebre.

En total s’han recollit 201 joguines i jocs. Este 2017 el lema de la campanya de Creu Roja ha estat “Els seus drets en joc” i s’ha volgut aconseguir que cap infant es quede sense rebre un joc o joguina en estes dates A més, la campanya promou la recollida de joguines noves, de caràcter no bèl·lic, que no siguen sexistes i han de promoure el joc cooperatiu. A la Ribera d’Ebre s’han organitzat dos campanyes de captació de joguines i de sensibilització a la Fira de Móra la Nova i al Supermercat Esclat de Móra la Nova. A part dels Ajuntaments riberencs, vuit empreses han col·laborat en la campanya i també ho ha fet una entitat esportiva.