ERC demana a l’alcaldessa de Camarles que dixe de governar amb el PSC

L’alcaldessa, Sandra Zaragoza, serà la nova presidenta del Consell del Baix Ebre després del pacte entre ERC i PDeCAT per apartar al PSC

Redacció
14 de desembre del 2017
Actualitzat a les 9:11h

Ajuntament de Camarles Foto: Sílvia Berbís


Josep Antoni Navarro, regidor d’Esquerra Republicana de Catalunya a Camarles ha demanat a l’alcaldessa del municipi, Sandra Zaragoza, que “siga coherent” i dixe de governar l’Ajuntament amb el PSC.

Navarro ha defensat que “davant l’acord de governabilitat signat pel PdCat i Esquerra Republicana al Consell Comarcal del Baix Ebre pel qual l’alcaldessa del nostre poble, Sandra Zaragoza, en serà la nova presidenta, trobem coherent oferir-li el nostre suport a nivell local sempre que, i igualment que hem fet al Consell, dixe de governar l’Ajuntament amb els representants del PSC, partit que ha donat suport a l’aplicació del 155”.
 
En la mateixa direcció, el regidor ha destacat que “seria del tot lògic i coherent amb allò que hem fet als Consells del Montsià i el Baix Ebre, que el PdCat deixés de governar amb el PSC a la Diputació de Tarragona, i formés un govern sobiranista”. “De fet, esta és l’administració local més important i, per tant, no entenem que en aquest cas prevalguin més els interessos de partit que els de país”, ha afegit.