El PP de Castelló «reforçarà» el partit a Tarragona el 21-D amb més d'un centenar d'afiliats

Els militants es distribuiran en diferents taules per participar com a apoderats o interventors de les meses electorals

Presentació del candidat ebrenc Tomàs Castells a l'ermita de la Pietat d'Ulldecona el passat cap de setmana.
Presentació del candidat ebrenc Tomàs Castells a l'ermita de la Pietat d'Ulldecona el passat cap de setmana. | Cedida
Redacció
27 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:25h
Més de 100 afiliats del Partit Popular de la demarcació de Castelló acudiran el proper 21 de desembre a en diferents col·legis de la demarcació de Tarragona per "col·laborar" en la jornada electoral catalana. Segons que ha informat el PP, els afiliats es distribuiran en diferents taules per participar com a apoderats o interventors de les meses electorals.

El coordinador general del PP de Castelló, Luis Martínez, ha remarcat en la nota de premsa "la importància que té per a nosaltres mantenir els llaços d'unió amb la província de Tarragona" ja que "encara que molts s'entesten en cas contrari no hi ha fronteres i ens uneixen llaços familiars, lingüístics, culturals i socials".

El PP va presentar este dissabte a Ulldecona el candidat de les Terres de l'Ebre, el deltebrenc Tomàs Castells, en un acte que va comptar amb la presència de la vicesecretaria d'Estudis i Programes i candidata número 2 del PPC per Barcelona, Andrea Levy, i el president provincial i cap de llista per Tarragona, Alejandro Fernández.

Tomàs Castells, número 2 per Tarragona, ha explicat que "des del Partit Popular farem una defensa dels nostres valors i ens ocuparem de les necessitats, treballant per trobar solucions a les problemàtiques del territori". El candidat va afegir que "el 21D s'han de recuperar els valors ètics de la societat, que en els darrers temps s'han perdut a Catalunya".

El cap de llista per Tarragona, Alejandro Fernandez, ha destacat "el profund arrelament ebrenc del PP, sent els únics que presentem un candidat de les Terres de l'Ebre en una posició de sortida, obviant Lluís Salvadó, que no s'ha dedicat a l'Ebre, sinó a altres coses".

Per la seva banda, Andrea Levy ha assenyalat que "Tomàs Castells va en una posició destacada de la llista perquè volem representar tots els catalans siguen d'on siguen, i aquells que viuen a les Terres de l'Ebre necessiten una persona que porte la seua veu al Parlament".