​La Diputació de Tarragona aprovarà un pressupost de prop de 150 milions d'euros

És un 2% superior al d'enguany i inclourà l'ampliació del conservatori de música de Tarragona, l'impuls d'un centre integral de formació a Reus i la injecció de 500.000 euros a les colles castelleres, entre altres

La Diputació de Tarragona aprovarà un pressupost de prop de 150 MEUR per al 2018
La Diputació de Tarragona aprovarà un pressupost de prop de 150 MEUR per al 2018 | Diputació de Tarragona
Redacció
23 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:21h
La Diputació de Tarragona aprovarà un pressupost de gairebé 150 milions d'euros. Els comptes per al 2018, que es ratificaran en el ple ordinari d'este divendres, s'eleven a 147.418.600 euros, el que representa un lleuger increment del 2% respecte a l'exercici actual.

Entre els projectes en cartera, Poblet ha avançat la ubicació d'un centre integral de formació a
Reus amb l'objectiu de centralitzar una oferta formativa adreçada a càrrecs electes i a funcionaris que fins ara es prestava de forma dispersa en diversos espais. Este centre propi de la institució aprofitarà l'edifici de l'antiga escola d'art de Reus, que disposa d'uns 4.000 metres quadrats.

L'ampliació del conservatori de música de Tarragona, amb la compra de l'edifici annex del carrer Cavallers, també és un projecte amb el qual la institució hi treballarà l'any vinent.  El pressupost inclou, com a novetat, una partida econòmica de mig milió d'euros per a les colles castelleres, supeditada a què aquestes s'involucrin amb els Jocs Mediterranis.