Colors del Delta, projecte guanyador per a l’adequació de l’antic espai de Mobles Delta a Deltebre

Un 5.70% del cens, han votat en la campanya de participació ciutadana, el 80% del qual ho ha fet electrònicament

La ciutadania ha pogut participar mitjançant el vot online al portal Deltebre Participa! i també físicament a l’Espai d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament
La ciutadania ha pogut participar mitjançant el vot online al portal Deltebre Participa! i també físicament a l’Espai d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament | Cedida
Redacció
17 de novembre del 2017
Actualitzat a les 16:45h
Gairebé 600 persones, un 5.70% del cens, han votat en la campanya de participació ciutadania que ha obert l’Ajuntament de Deltebre per a escollir el projecte d’adequació de l’entrada del municipi per l’avinguda Goles de l’Ebre. La proposta seleccionada, en un 93% dels vots, ha estat la de Colors del Delta.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, s’ha mostrat satisfet per la participació i ha anunciat que “des de l’equip de govern municipal seguirem plantejant noves campanyes de participació per a què la ciutadania puga dibuixar el Deltebre del present i del futur”. Està previst que este projecte s’incloga ens els pressupostos municipals de l’any 2018 i, en el cas que aquests siguen aprovats, es puga desenvolupar durant el proper any.

Per a l’arquitecte guanyador del projecte, Josep Sánchez, Colors del Delta representa un sostre de núvols daurats que ombregen un espai per a poder realitzar activitats a l’aire lliure, per veure els infants jugar i per practicar esport, tot en el marc d’un entorn verd que done protagonisme a la Cambra Arrossera.

La ciutadania ha pogut participar mitjançant el vot online al portal Deltebre Participa! i també físicament a l’Espai d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Deltebre, els dilluns i divendres de 8h a 14h. Gairebé un 80% dels veïns i veïnes han preferit mostrar la seua opinió a partir del vot electrònic.