Els treballadors de l'Hospital de Jesús demanen que es retorne «fins l’últim cèntim» de diners malversats

El Comitè d’Empresa mostra en una nota de premsa la seua “perplexitat” per la detenció del Director Assistencial i el Cap de Cuina del Centre

Redacció
14 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:09h
Façana de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús.
Façana de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús. | Google Street View
El Comitè d’Empresa del Complex Assistencial de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, en representació de tots els treballadors del Centre, exigeix que es retorne “fins l’últim cèntim desviat de manera irregular” i que es depuren les corresponents responsabilitats si finalment els estaments judicial confirmen que el Director Assistencial i el Cap de Cuina del Centre haurien malversat les arques del centre comprant productes gourmet per al seu gaudi personal a través d’un comercial.

Els treballadors mostren en una nota de premsa remesa als mitjans la seua “perplexitat” arrel de les informacions sobre la detenció dels dos treballadors del centre i d’un comercial d’una empresa de Lleida. “Si finalment al tancament de la investigació s’acaben concretant els delictes que a hores d’ara es dedueixen imputables als investigats, no podem més que mostrar la indignació de tot el col·lectiu de treballadors que formem part del Centre”, afegeixen.

“Que uns gestors de diners i béns públics aprofiten la seua posició per enriquir-se de manera il·lícita és del tot condemnable i així ho fem, mostrant la nostra repulsa a tant execrables actuacions”, afirma el Comitè d’Empresa.

De la mateixa manera, els treballadors s’encoratgen a seguir treballant “per tal que l’Hospital de la Santa Creu seguixca sent un centre referent en l’àmbit sociosanitari en les cures intermèdies i de final de vida al nostre territori”.

El passat 9 de novembre els Mossos d’Esquadra feien pública la detenció del Director Assistèncial i el cap de cuina de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús a més del comercial d’una empresa d’alimentació com a presumptes autors dels delictes de malversació de cabdals públics i falsificació documental per comprar a través del centre productes gourmet per a ús particular mitjançant la modificació de factures. La investigació va determinar que els investigats haurien defraudat uns 45.000 € en els últims cinc anys.