Nova distribució de les regidories a l'Ajuntament de la Ràpita després del trencament amb el PSC

La regidoria de Comerç que fins ara encapçalava Rosa Anglés, passa a mans de Conxi Vizcarro

S’incorpora a la Junta de Govern Local, com a Tinent d’alcalde, el regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Albert Salvadó
S’incorpora a la Junta de Govern Local, com a Tinent d’alcalde, el regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Albert Salvadó | Cedida
Redacció
10 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:31h
El Govern Municipal de la Ràpita va decidir ahir que el grup del PSC no continués formant part del Govern, a causa del posicionament que els socialistes han mantingut davant l’aplicació de l’article 155 per part del govern espanyol i amb l’empresonament del vicepresident de la Generalitat, de sis consellers i dels representants d’Òmnium Cultural i de l’ANC.

Rosa Anglés, la regidora del PSC que fins ara portava les regidories de Turisme i Comerç, passarà així a l’oposició, per la qual cosa el Govern Municipal ha hagut de reestructurar el cartipàs, amb els següents canvis. A partir d’ara la regidoria de Comerç l’encapçalarà la regidora Conxi Vizcarro, mentre que l’àrea de Turisme l’assumirà l’alcalde Josep Caparrós. També s’incorpora a la Junta de Govern Local, com a Tinent d’alcalde, el regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Albert Salvadó.

Estes modificacions no suposaran grans canvis pel que fa al funcionament de les regidories i al pla de treball desenvolupat en els darrers mesos. Tots els partits que integren el Govern, així com la regidora no adscrita, han volgut reiterar l’agraïment per la feina que ha desenvolupat la companya i regidora Rosa Anglés, i subratllen el reconeixement a la seua tasca al capdavant de les regidories de Turisme i Comerç.