La Biblioteca de Móra la Nova guanya un premi per dinamitzar la lectura

“Biblioteca, fes-la teva” ha esat guardonat en els premis de la Campanya d’animació a la lectura Maria Moliner amb una dotació de 1.700€ per adquirir llibres

Ha estat l'únic projecte premiat a les Terres de l'Ebre i de la província de Tarragona
Ha estat l'únic projecte premiat a les Terres de l'Ebre i de la província de Tarragona | Cedida
Redacció
26 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:07h
El projecte de la biblioteca de Móra la Nova, “Biblioteca, fes-la teva”, és un dels 300 projectes triats d'un total de 604 presentats en la 18ena edició dels premis Campanya d’animació a la lectura Maria Moliner. Ha estat l'únic projecte premiat a les Terres de l'Ebre i de la província de Tarragona. El guardó és la dotació de 1700 euros per a l'adquisició de llibres.

El projecte presentat per part de Móra la Nova inclou les activitats de dinamització que s'estan duent a terme a la biblioteca com ara el programa radiofònic de literatura "Cafè literari", la commemoració anual del Dia Mundial del llibre infantil i juvenil, els tallers gratuïts de converses en anglès, els conta contes i els cursos de formació, entre d'altres. La regidora de cultura, Eva Vallespí, ha afirmat que "el treball constant que s'està realitzant per dinamitzar la biblioteca s'ha vist recompensat amb este premi que no fa més que reafirmar que s'està fent una bona tasca i ens encoratja a continuar amb esta línia".

La Campanya d'Animació a la Lectura María Moliner és un concurs dirigit als municipis de menys de 50.000 habitants per premiar els millors projectes o activitats de dinamització lectora desenvolupades en les seues biblioteques, amb l'objectiu de promoure la lectura entre tots els col·lectius socials, especialment entre nens i joves, que constituixen la base dels futurs lectors adults.
El premi es realitza amb la col·laboració del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i, des de 2002, amb la col·laboració de la Fundació Coca-Cola.