Èric Vinaixa posa l’art al servei de la vida amb «Final de Camí»

El músic miravetà ret un homenatge a Vicky Curto amb la cançó i el videoclip, farcit de símbols, que avança el seu nou disc

Èric Vinaixa, en el videoclip que estrena este divendres.
Èric Vinaixa, en el videoclip que estrena este divendres.
Redacció
20 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:18h
“Esta cançó em va explotar a la cara. Reconec que no volia fer el vídeo d'este tema, per motius molt personals”, comença dient en el post que ha compartit avui públicament Èric Vinaixa. Però el van acabar convencent –els de PICAP i els de la productora @ZINK IN Films-, reconeix, per “posar l’art al servei de la vida”. I això és el que ha fet el músic miravetà en el  videoclip que posa imatges a la cançó “Final de Camí”. Un homenatge, el vídeo i la cançó, a la seua amiga Vicky Curto, -que va morir el passat 20 de juliol-, farcit de símbols per recordar-la i a la vegada, una carícia cap a totes les persones que l’estimen. “A tú Vicky, perquè t’estimem. Perquè et recordem. Perquè sempre hi seràs”, li escriu al final dels crèdits.

Un treball que transmet la intensitat i l’emoció amb el que es va fer i que fa referència al final dels dies, a la nostàlgia i la por del final del camí, però també a la necessitat d’entendre que el futur, és el present, com canta Vinaixa. La mort, com a revulsiu per viure amb més força: “Perquè tots, en algun moment o altre, ho viurem. I mentrestant, celebrem la vida. Carpe diem, amics meus", proclama.