L'Ajuntament de Tortosa finalitza la substitució de la gespa artificial del camp de futbol

L'obra l'ha executat l'empresa especialitzada Mondo Ibérica SA, a qui se li va adjudicar per 212.111,87 euros

En el marc d'esta actuació, conjuntament amb Aigües de Tortosa, s'ha remodelat de manera integral tota la xarxa de connexió d'aigua a l'Estadi
En el marc d'esta actuació, conjuntament amb Aigües de Tortosa, s'ha remodelat de manera integral tota la xarxa de connexió d'aigua a l'Estadi | Cedida
Redacció
20 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 16:17h
L'Ajuntament de Tortosa ha finalitzat les obres de substitució de la gespa artificial del camp de futbol de l'Estadi Municipal "Josep Otero", que este mateix divendres s'estrenarà amb els entrenaments i el cap de setmana amb els partits oficials del futbol base i del primer equip del CD Tortosa. L'obra l'ha executat l'empresa especialitzada Mondo Ibérica SA, a qui se li va adjudicar per 212.111,87 euros. 

L'actual gespa artificial havia arribat al final de la seua vida útil, després de 17 anys de servei, i requeria la seua completa renovació així com la millora del sistema de reg. Les mesures del camp són 105m x 65m, amb una superfície total de 7.875 m2. L'obra s'ha executat en una sola fase, amb la demolició i desmuntatge de l'actual sistema de reg i de la gespa actual, instal·lació dels nous materials, inserció de línies de marcatge de futbol 11 i futbol 7, llastat de la nova sorra i reinstal·lació de l'equipament esportiu. 

L'alcalde, Ferran Bel, ha explicat que en el marc d'esta actuació, conjuntament amb Aigües de Tortosa, s'ha remodelat de manera integral tota la xarxa de connexió d'aigua a l'Estadi. Bel també ha avançat que l'Ajuntament tancarà tot el perímetre del camp amb una reixa metàl·lica i que en les properes setmanes finalitzarà la remodelació i desdoblament de l'últim vestidor que quedava per renovar.