El president de CaixaBank parlarà sobre l'evolució de l'economia a la jornada Gresol de Tortosa

La XVI Jornada Gresol tractarà este 25 d’octubre a Tortosa els reptes i les previsions econòmiques que tenen les empreses a curt i mitjà termini

Redacció
10 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:33h
Jordi Gual, president de CaixaBank
Jordi Gual, president de CaixaBank | CaixBank
La XVI Jornada Gresol tractarà este 25 d’octubre a Tortosa els reptes i les previsions econòmiques que tenen les empreses a curt i mitjà termini, així com la necessitat d’adaptació i visió de futur que tenen a les noves tecnologies digitals.

També analitzarà altres temes com l’afectació del teixit socioeconòmic a la nostra societat i els motors que la mouen, així com convidar a reflexionar sobre el Corredor del Mediterrani.

Enguany, la Jornada Gresol comptarà amb la participació especial de Jordi Gual, president de Caixabank, qui exposarà la seua visió de cap a on va l’economia.
El programa es dividirà en tres blocs amb ponents de rellevant prestigi com Josep Piqué, ex ministre de Ciència i Tecnologia i d’Afers Exteriors, Kim Faura, Director General de Catalunya, Comunitat Valenciana, Illes Balears i Regió de Múrcia de Telefónica, Juan Antonio Duro, Catedràtic d’Economia Local i Regional de la URV, Germà Bel, Catedràtic d’Economia Aplicada a la UB o Josep-Vicent Boira, Secretari Autonòmic de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana.

El debat que es genera a les Jornades Gresol és un altre valor afegit que les fa atractives i necessàries entre l’empresariat, tant de la província de Tarragona com d’altres indrets de Catalunya. La Jornada compta amb a col.laboració de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre, La Cambra de Comerç de Tortosa, la URV i l’Associació d’Empresaris de València (AVE).