Denunciat penalment a la Terra Alta un motociclista que circulava a 221 Km/h

El conductor circulava per l'N-420, al terme de Caseres, en un tram on la velocitat màxima és de 100 km/h

Els fets es remunten al passat dissabte, 23 de setembre.
Els fets es remunten al passat dissabte, 23 de setembre. | Mossos d'Esquadra
Redacció
25 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:50h
Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un home de 27 anys i nacionalitat francesa, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.
 
Els fets es remunten al passat dissabte, 23 de setembre, en el marc d’un dispositiu establert pels mossos d’esquadra en diferents carreteres de la comarca de la Terra Alta, amb motiu de l’increment de trànsit provocat pels desplaçaments al Gran Premi de Motociclisme d’Aragó.
 
Als voltants de les 11:45 hores del matí i mentre els agents efectuaven un control de velocitat a la carretera N-420, al terme municipal de Caseres, van detectar una motocicleta que circulava a 221 km/h, més del doble de la velocitat permesa en esta via que és de 100km/h.
 
Els policies van aturar la motocicleta i van denunciar penalment al conductor per circular a una velocitat superior a l’establerta.
 
El conductor, que va ser citat per comparèixer davant del jutjat d’instrucció de Gandesa, s'enfronta a una pena d’entre 3 i 6 mesos de presó o entre 6 i 12 mesos de multa o treballs en benefici de la comunitat no inferior a 31 dies ni superior a 90. A més d’esta condemna també s’exposa a una retirada del permís de conduir d’entre un i quatre anys.