Consulta el llistat de concentracions en defensa de les llibertats

Durant les últimes hores s'ha convocat a la ciutadania a diferents punts del país per manifestar-se contra les detencions i defensar els drets arrabassats

Concentració este migdia davant la seu de les delegacions territorials del Govern a les Terres de l'Ebre, a Tortosa.
Concentració este migdia davant la seu de les delegacions territorials del Govern a les Terres de l'Ebre, a Tortosa. | S.B.
Redacció
20 de setembre del 2017
Actualitzat a les 19:28h
Ajuntaments, entitats cíviques i forces polítiques estan convocant a la ciutadania en diferents punts del país. Consulta el llistat de llocs i els horaris:

Barcelona
Continuen les concentracions a la confluència de Gran Via-Rambla Catalunya; a la seu de la CUP (carrer Casp, 180) i a la Via Laietana. 

La Garrotxa
A les vuit del vespre davant de l'Ajuntament d'Olot. El cartell de la convocatòria el signen l'Assemblea Nacional, Òmnium, el PDeCAT, ERC, CUP, i Demòcrates –però no Olot en Comú–, a més de diversos ajuntaments de la comarca.

La Pobla de Segur, Tremp i Sort
Convocada una concentració ciutadana, a les 19h davant l'Ajuntament de la Pobla de Segur, per la llibertat d'expressió i per la democràcia. Es mantenen les concentracions convocades per l'ANC i Òmnium a Tremp (20h) i Sort (20:15h) en suport als alcaldes pallaresos citats a declarar.

Manresa
La convocatòria, que compta amb el suport d'Òmnium i l'ANC, és a aquesta hora amb l'objectiu de permetre a la ciutadania assistir també a la concentració convocada a 2/4 de vuit a Sant Domènec.

Lleida, Balaguer i Tàrrega
La concentració es farà a partir de les vuit del vespre a Lleida, Balaguer i Tàrrega. L'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han convocat en defensa de la democràcia i en contra de les detencions que la Guàrdia Civil.  

Ripoll
Concentració convocada per part de l'ANC Ripollès, davant de l'Ajuntament de Ripoll a les 20.00 hores.

Solsona
Cassolada davant de l'ajuntament de Solsona, a les 20h. Convoca Solsonès pel Sí, (entitat que aglutina tots els partits i entitats afins al procés al Solsonès).

Tortosa i Sant Carles de la Ràpita
A les 20h, covonvocades concentracions davant dels ajuntaments dels dos municipis.

Ulldecona
Concentració davant l'Ajuntament a les 20h., convocada per ACN, PDECat, Esquerra, CUP i Socialistes Ulldecona.

Móra d'Ebre i Móra la Nova
Se suspèn la convocatòria de Ple municipal de Móra d'Ebre i la mateixa hora, a les 20.00 h, tindrà lloc una concentració davant de l'Ajuntament convocada per l'ANC. També Móra la Nova durà a terme una concentració davant l'Ajuntament a les 20 hores.

Terrassa
Encartellada unitària a la plaça Vella, amb parlaments previs de les entitats convocants (ERC, PDECat, Òmnium, ANC, CUP...). A les 20h. 

Tarragona i Reus
A les 20h, concentració convocada per ANC, PDECat, ERC i ômnium a la plaça Imperial Tàrraco, i a Reus, a la plaça Mercadal.

Torredembarra
Concentració a les 20.30 hores a la plaça del Castell.