Un centenar d'atletes participen en la 8a edició de la Cursa 10km La Cala

97 dels atletes van aconseguir finalitzar la prova

Redacció
13 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:19h
La prova va començar a les 9.30h evitant, així, la franja horària més calurosa
La prova va començar a les 9.30h evitant, així, la franja horària més calurosa | Eli Mora
El diumenge 10 de setembre un centenar d'atletes van participar, a l’Ametlla de Mar, de la 8a edició de la Cursa 10km La Cala, organitzada pel Club Esportiu la Cala.

La prova va començar a les 9.30h evitant, així, la franja horària més calurosa. Van ser 97 els atletes que van aconseguir finalitzar el circuit, que recorria els llocs més emblemàtics del terme municipal de l'Ametlla de Mar. El recorregut constava de prop de 5 quilòmetres pel nucli urbà, i la resta per indrets del tram sud del municipi entre el nucli i la platja de l'Estany.

En la categoria femenina, la guanyadora va ser Marta Paulino Andreu, d'Ultra Runners Amposta, amb un temps de 44:12. La segona posició la va aconseguir Paquita Gimenez Roig, del Club de Tennis Tarragona, amb un temps de 44:56; i la tercera, Geni Batiste Beltran, de l'A.E Alcanar, amb un temps de 47:08.

Pel que fa la categoria masculina, el guanyador va ser Xavier Ortin, d'Unio Runners Santa Bàrbara amb un temps de 37:06. El segon lloc se'l va endur Marc Aranda Minguella, amb un temps 37:38; i el tercer, Samuel Alemany Sebastià, amb un temps de 37:39.