Àlex de la Guia - Articles d'opinió

Jove de Móra d'Ebre, un dels impulsors del projecte "Generació #LoRiuÉsVida", tècnic superior en química ambiental. Implicat en les reivindicacions del territori, en especial contra el cementiri nuclear, l'abocador de Riba-roja i el transvasament de l'Ebre. Actualment, també és membre de la Plataforma Ribera Digna. Exportaveu de les Joventuts d'Esquerra Republicana Terres de l'Ebre.

07/07/2020
«Volem passar un estiu diferent o un estiu de merda, tancats com hem passat la primavera? Siguem conscients i respectem les recomanacions i les mesures de seguretat fins que tinguem la vacuna»
01/06/2020
«Que el feixisme d'Europa no sigui viral no vol dir que no existisca, està a les institucions i a les empreses per això en plena pandèmia hi ha temporers que dormen als carrers de Lleida»
04/05/2020
«Hem d'aprofitar la parada mundial per replantejar el model econòmic. Val la pena seguir al sistema capitalista?»
08/04/2020
«Partits, deixeu de mentir, manipular i jugar amb els morts per rascar quatre vots. Sou repugnants i espero que, com a mínim, això tingui conseqüències polítiques»
03/02/2020
«Estic segur que les imatges de destrucció arreu de la costa han conscienciat més d'un sobre la importància de treballar contra el canvi climàtic i la importància de reduir el plàstic»
03/12/2019
«El BlackFriday són uns dies en què els productes ens surten més econòmics, però també és un dia que al planeta li surt molt car»
08/10/2019
«Aprofitem la sentència per tornar a la unitat prèvia a l'1 d'octubre, tornem a la unitat d'acció que no vol dir uniformitat o llista única, vol dir treballar tots junts, cadascú als seus espais, però caminant cap a una mateixa direcció: la llibertat i la justícia!»
03/09/2019
«El capitalisme amb el seu consumisme i la comoditat ens han ficat a la crisi climàtica, i amb lo sistema capitalista no en sortirem»
06/08/2019
«Tot i les campanyes de sensibilització, mos seguim trobant contínuament amb casos de joves que abusen de companyes d'institut o de noies que es troben a les festes o pels carrers. És molt preocupant perquè cada cop ho fan nois més joves i perquè en més d'un cas la justícia no funciona com hauria de funcionar»
Pàgina 1 de 2