Anton Monner - Articles d'opinió

Cronista de Gandesa i historiador.

10/07/2019
«Ho feu molt malament polítics catalans! Molt! Però teniu la sort que malgrat l'engany i la tristor seguirem manifestant-vos contra la discriminació, la injustícia i el mal govern dels espanyols»
17/06/2019
«La sentència ja la tenien escrita des de fa mesos. La seva consciència d’espanyols i de la unitat d’Espanya ara els traeix. Saben que no poden condemnar i la majoria dels espanyols els la demanen»
05/06/2019
«El camí és el diàleg, és començar de zero d’una i altra part i posar les urnes per conèixer la realitat que ells neguen i no volen conèixer. Difamant, menystenint i reprimint no res aconseguiran»
27/05/2019
«L’enrenou que s’ha creat en aquesta Espanya per culpa d’en Rajoy i per la seva incompetència, cada cop escandalitzen una Europa confosa i que passades les eleccions del dia 26, haurà d’arreglar per no autodestruir-se.»
13/05/2019
«Això és el preocupant quan prefereixen l’enfrontament, la repressió i provocar discussions continuades, abans de fer funcionar el país, dialogar, unir i buscar solucions pels problemes»
08/05/2019
«Tants despropòsits continuats demostren que a Espanya la justícia és un desori. Si els màxims responsables actuen condicionats pels polítics i pels bancs, entre altres, la bona tasca dels milers de jutges queda totalment deslluïda»
25/04/2019
«Puigdemont és el seu principal enemic i a Coripe han “afusellat” el seu ninot amb munició real, usant armes de foc al carrer, davant la guàrdia civil i de l'alcalde socialista d'aquesta població. Quina reacció tindrà la fiscalia veient aquesta salvatjada tan carregada d'odi?»
01/04/2019
«El sentit de la frase del 1936, “antes roja que rota”, s’empra a conveniència i usant els mètodes adients, siguin o no de llei, per mantenir una estructura heretada del passat i gens democràtica, malgrat viure dins de la Unió Europea»
19/03/2019
«Recorden un polític també canviant, segons bufava el vent, que ensenyava davant de la gent com menjava sardina i, en canvi, als millors restaurants s’atipava de mariscs, conegut per Alejandro Lerroux? »
09/03/2019
«La sentència la tenien escrita i als seus subconscients la tenen, la volen i la societat civil que els envolta els obliga a no tòrcer gaire allò que desitgen»
Pàgina 1 de 5