Anton Monner - Articles d'opinió

Cronista de Gandesa i historiador.

15/10/2019
«No sabem on anem i jo no ho sé, però els problemes no es resoldran mai reprimint, sigui pels canons emprats per l'autoritarisme o per la manipulació de la justícia»
09/10/2019
«Ells han estat els més perjudicats, els més escanyats i que amb el seu coratge personal han lluitat i molt cops han resolt problemes petits i grans, gràcies a la professionalitat i dedicació»
30/09/2019
«En democràcia sempre l'hem condemnada la violència i la seguirem condemnant. No podem emprar la violència per no donar motius a aquells que sempre l'han usada contra nosaltres»
23/09/2019
«Guanyem les eleccions i reincideixen en l'error creient que algun dia podran manar aquells que sempre les han perdut. La seva incompetència no els deixa veure que l'independentisme va d'augment en proporció a la repressió que apliquen»
15/09/2019
«I per alguna raó que ara no coneixem, però que vindrà al moment més impensat, ho aconseguirem irremissiblement!»
26/08/2019
«La força d’un exèrcit, dels jutges i de la corona, i més en un món globalitzat, pot momentàniament guanyar davant la raó del poble.»
16/08/2019
«Treballant aquestes terres reduiríem els incendis forestals, combatríem el canvi climàtic disposant d’aliments de quilòmetre 0, repoblaríem els municipis i es podrien rehabilitar els cascs antics»
25/07/2019
«La ciutadania deu creure que al màxim organisme legislatiu de l'Estat, s'està vivint un espectacle on riuen, aplaudeixen i altres s'enfaden, com ocupant els seients d'un circ. En definitiva una manera de fer que no agrada a la majoria dels votants»
17/07/2019
«Ho tornarem a fer malgrat que els polítics dels partits independentistes vagin pel seu costat, anticipant els interessos del partit per sobre dels del poble. Avui la voluntat ja està ja impregnada en el si de la gent i cada dia és més sòlida i expansiva»
10/07/2019
«Ho feu molt malament polítics catalans! Molt! Però teniu la sort que malgrat l'engany i la tristor seguirem manifestant-vos contra la discriminació, la injustícia i el mal govern dels espanyols»
Pàgina 1 de 6