Anton Monner - Articles d'opinió

Cronista de Gandesa i historiador.

13/05/2019
«Això és el preocupant quan prefereixen l’enfrontament, la repressió i provocar discussions continuades, abans de fer funcionar el país, dialogar, unir i buscar solucions pels problemes»
08/05/2019
«Tants despropòsits continuats demostren que a Espanya la justícia és un desori. Si els màxims responsables actuen condicionats pels polítics i pels bancs, entre altres, la bona tasca dels milers de jutges queda totalment deslluïda»
25/04/2019
«Puigdemont és el seu principal enemic i a Coripe han “afusellat” el seu ninot amb munició real, usant armes de foc al carrer, davant la guàrdia civil i de l'alcalde socialista d'aquesta població. Quina reacció tindrà la fiscalia veient aquesta salvatjada tan carregada d'odi?»
01/04/2019
«El sentit de la frase del 1936, “antes roja que rota”, s’empra a conveniència i usant els mètodes adients, siguin o no de llei, per mantenir una estructura heretada del passat i gens democràtica, malgrat viure dins de la Unió Europea»
19/03/2019
«Recorden un polític també canviant, segons bufava el vent, que ensenyava davant de la gent com menjava sardina i, en canvi, als millors restaurants s’atipava de mariscs, conegut per Alejandro Lerroux? »
09/03/2019
«La sentència la tenien escrita i als seus subconscients la tenen, la volen i la societat civil que els envolta els obliga a no tòrcer gaire allò que desitgen»
26/02/2019
«La vergonya és quan el tribunal abandona la llei i interposa la salvació de la pàtria, com a principi bàsic del judici. S’ha vulnerat l’essència de la justícia, sigui l’espanyola, la dels Drets Humans o la de la resta de tribunals europeus i, per tant, els drets fonamentals»
11/02/2019
«A cada intent renovador, la dreta, pura i dura, emparada per intel·lectuals, periodistes, l’església espanyola i, inclús, per alguns polítics d’esquerres, sempre s’ha rebel·lat. »
07/02/2019
«Tot preparat per celebrar la farsa del macrojudici on les sentències semblen ja tenir-les escrites. Per aquest fet, no permeten l’assistència d’observadors ni testimonis internacionals»
31/01/2019
«Sense unitat la victòria és més difícil. Per existir unitat, però, ha d’haver un director ferm, reconegut gairebé per unanimitat, sigui per la força o pel convenciment»
Pàgina 1 de 4