Caminem lluny

«Ens cal treballar junts en clau territorial per posar en valor allò que som i allò que volem ser.»

per Eladi Galbe, Tivenys, 17 de juny de 2019 a les 18:51 |
Caminem lluny és el títol de la cançó del grup de Terrassa Doctor Prats que durant tota aquesta campanya hem escoltat als actes d’Esquerra Republicana de Catalunya per tot el país i com no, també l’hem escoltat al nostre acte central de campanya a Tivenys.
 

I és que certament caminem lluny, volem caminar lluny i ho farem conjuntament.
 
Aquest 26 de maig històric ens ha portat a fer realitat el canvi al nostre poble. Un canvi fruit del suport que hem rebut i que treballarem per retornar al conjunt dels veïns i les veïnes, a tots i cadascú d’ells.
 

Treballarem pel Tivenys que estimem, pel poble que volem veure créixer junts i ho farem pels nostres iaios i iaies, pares i mares i pels nostres fills I filles.
 
Iniciem una nova etapa municipal on volem desenvolupar el millor dels valors republicans, les polítiques al servei de les persones, posar-nos a treballar pel seu benestar, pel seu dia a dia, per les petites coses que ens fan grans, volem servir-vos en tot allò que estigui a les nostres mans.
 
També ens cal un ajuntament més proper, més transparent i més accessible. Treballarem per fer-ho possible.
 
Necessitem fomentar i treballar els valors, plantar el futur, cuidar i arrelar les polítiques que fomentin la llibertat, la igualtat i la solidaritat i remar amb pas ferm seguint la direcció sobirana del país que ens ha vist néixer.
 
Hem de construir un poble per tothom, conscients de les dificultats i amenaces del present, combatent les discriminacions i sent generosos amb els que més ho necessiten.
Necessitem sumar i fer-nos forts des de la diversitat com sempre hem fet en aquest poble i en aquest país i treballar també per la igualtat real entre dones i homes.
 
Tenim molts reptes al davant, molts objectius a assolir i no només a Tivenys, també tenim reptes en clau territorial on el despoblament és una amenaça que hem de combatre amb totes les nostres forces. Les Terres de l’Ebre necessitem polítiques que apostin per mantindre els nostres menuts al territori i no deixar escapar el talent fora d’aquí. Ens cal treballar junts en clau territorial per posar en valor allò que som i allò que volem ser.
 
Avui ja comencem a caminar lluny i a dibuixar el Tivenys del present i del futur.

 

Eladi Galbe
Regidor de Societat i Benestar, Cultura i Esports de Tivenys.
17/06/2019

Caminem lluny

11/04/2019

Va de llibertat!

Participació