opinió

El cotxe d'Alejandro Fernández

«L’actual líder del PP català, personatge que aparentment no disposa de grans dots com a polític, ha de cridar l’atenció menystenint a “los separatistas radicales” per tenir contents a la poca gent que li queda al seu partit. Per això denuncia que li han pintat i punxat les rodes del cotxe»

per Anton Monner, Gandesa, 23 de novembre de 2018 a les 12:56 |
L’actual líder del PP català, personatge que aparentment no disposa de grans dots com a polític, ha de cridar l’atenció menystenint a “los separatistas radicales” per tenir contents a la poca gent que li queda al seu partit. Per això denuncia que li han pintat i punxat les rodes del cotxe.

Cerca notorietat dins l’espai de l’extrema dreta catalana, quan Cs se’ls ha menjat per tenir més escola i per arengar en més mala “gaita” que el PP i no tenir corrupció. Davant del panorama que els presagia tres o quatre diputats al Parlament, cal fer-se notar per guanyar credibilitat.


Pensa que la gent creurà que amb l’excusa del cotxe, se’n parlarà, acusaran de bàrbars a “los extremistas del CDR”, i sortirà a les fotos de la premsa per donar-se a conèixer.

Ho té difícil el PP català després de tantes barbaritats comeses per Mariano Rajoy sobre Catalunya, com destruir l’Estatut legalment aprovat per les cambres respectives i referendat pel poble català, i sense acceptar el diàleg sol·licitat, durant anys, pels partits catalans, amb el PSC inclòs, quan també demanaven el dret de l’autodeterminació.

Cada aplaudiment que ell, que la Dolors Montserrat i altres sonoritzaven, els precipitava a perdre milers de votants expulsant-los cap Cs que semblaven nets perquè eren nous i no tenien corrupció. Amb aquestes perspectives, Alejandro pinta malament i per aconseguir alguna rellevància, li cal espectacles com el del cotxe. Qui li pagarà la reparació?, l’assegurança o ell de la seva butxaca o potser el partit si és que ho tenien planejat anticipadament?

Si els radicals catalans li han pintat el cotxe, jo els condemno de ple. Com condemno els fems a portes de jutjats o pintures a portes de magistrats perquè els catalans son i sempre han estat pacífics i dialogants per excel·lència.


Es veritat que una minoria de joves poden respondre indignats i inadequadament quan les balances de la justícia no mesuren igual els uns que els altres. Però els catalans no son violents.

Quan els policies van atonyinar l’1-O dotzenes de tarragonins a la Plaça Imperial Tarraco, als rapitencs, o als morencs, per odres que ningú sap qui les va emetre, i potser, conseqüentment, moguts pel crit de “a por ellos”, els jutges incomprensiblement els exculpen i son els atacats els dolents de la pel·lícula. La “ley es la ley igual para todos”, manifesten. La “Constitucions que nos hemos dado entre todos”, resulta ser l’altra excusa.

I els líders catalans que guanyaren les eleccions convocades per Rajoy creient que atemorint el poble català, retirant els dipòsits d’empreses, mentint que s’arruïnava l’economia catalana, les guanyarien, es va equivocar per no voler entendre el problema real de Catalunya.

Ell és el culpable! Com no va guanyar, va fer empresonar els líders catalans –no els jutges sinó ell i el seu govern- i alguns es van haver d’exiliar per no ser també engarjolats. Tot com a venjança!

Alejandro i el PP a Catalunya els resultarà difícil restablir els resultats anteriors i vet aquí que Garcia Albiol també denuncia que li han pintat llaços grocs. Van de mal a pitjor situats entre VOX i Cs. I com més els temps avançarà, més se’ls complicarà. El partit més corrupte d’Europa, amb centenars d’implicats, ho pagarà molt car malgrat que dominessin les cúpules de l’estament judicial i haguessin xafat a martellades els discs durs que els delataven.

El camí de la justícia d’un país normal i on la majoria de jutges, magistrats i fiscals son honrats, els posaran els punts sobre les “is”. I la justícia europea també, referent als líders catalans exiliats.                                                                 

 

Participació