L'estudi de demanda elaborat per Cimalsa és una de les bases per impulsar el projecte, que durant les pròximes setmanes disposarà de l'avaluació d'impacte ambiental i l'estudi informatiu
Entre altres reivindicacions els pagesos i ramaders demanen reducció de la burocràcia, limitar l’entrada de productes agroalimentaris de països de fora de la Unió Europea
08/11/2023
El tast tindrà lloc el dissabte 18 de novembre. | Cedida
L'oli ha estat elaborat per aturats de llarga durada, discapacitats intel·lectuals i afectats per malalties mentals amb la finalitat de revertir les desigualtats socials a les Terres de l'Ebre i del Sénia
15/02/2023
Garrafes d'oli d'oliva verge extra de la cooperativa de La Palma d'Ebre acabades d'envasar. | Mar Rovira ( ACN)
La causa principal ha estat una primavera «atípica», marcada per matins molt calorosos que van assecar les flors i un període de gelades nocturnes que va malmetre les branques productives
17/11/2022
La consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, amb els representants de les cinc cooperatives ebrenques que conformen la nova marca Olinyó 1870 | Cedida
La proposta de la Cooperativa Agrícola Sant Josep de Bot ha estat distingida en esta edició del concurs, on han participat 663 olis de 19 països diferents
27/06/2022
OliFlix ha estat guardonat amb la medalla de plata al prestigiós certamen London International Olive Oil Competition | OliFlix
En un comunicat exposa que ahir dimecres va identificar un possible punt de pèrdua de lubrificant en la funció defectuosa de la junta de la tapa d'un bescanviador de calor de la turbina d'Ascó II
25/05/2022
La taca oleaginosa que s'ha observat des de dilluns al riu Ebre. | Cedida
La diputada republicana Norma Pujol ha traslladat este dimecres la preocupació al president del Consell de Seguretat Nuclear, que ha afirmat desconèixer els fets
15/05/2022
Joan Gòdia, director general d’empreses agroalimentàries, qualitat i gastronomia | Àlvar Llobet
El director general d’empreses agroalimentàries, qualitat i gastronomia, Joan Gòdia, destaca que el sector necessita trobar un relat i treballar per prestigiar el producte per augmentar-ne el consum intern
14/05/2022
Detall d’una visita a una cooperativa de Creta | Àlvar Llobet
Empresaris i oleïcultors catalans prenen nota de les innovacions vistes en un viatge professional a l’illa de Creta i es conjuren per bastir un relat sobre l’oli que li doni valor afegit
12/05/2022
Empresaris i oleïcultors mirant una olivera a Creta | Àlvar Llobet
Empresaris i oleïcultors visiten l’illa grega en un viatge organitzat pel Departament d’Acció Climàtica per contrastar estratègies i mètodes de producció per modernitzar el sector i prestigiar el producte
10/05/2022
Una imatge de la democràcia culinària feta per Jeroni Castell, del Restaurant | Escola Agrària Mas Bové
Els productors locals Kensho Sake, Harbour Gin, Oli del Mar i Mirador Badia han representat el municipi mostrant la diversitat de propostes que es produeixen a la població.
Kensho Sake, Harbour Gin, Oli del Mar i Mirador Badia són els productes locals que donen a conèixer l'oferta gastronòmica que es pot trobar al municipi
21/03/2022
La presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà va ser l'encarregada de lliurar el premi a la DOP Oli de la la Terra Alta | Consell Comarcal de la Terra Alta
Les ebrenques Gessamí Caramés, Marisol Piñana, la DOP Oli Terra Alta i l'aqüicultura rapitenca protagonitzaran la segona edició del Gastrodona a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm