cuina
14/03/2019
La trobada anual de les Cuineres i cuiners Km0 de Catalunya, vinculats amb la comunitat Slow Food, serà dilluns 18 de març al port pesquer
19/02/2019
Aguaita.cat sorteja 4 lots, cadascun amb 2 tíquets de restaurant i un del tast popular de l'Ajuntament d'Amposta
22/11/2018
Fran López (Villa Retiro i Xerta Restaurant), Jeroni Castell (Les Moles) i Vicent Guimerà (L'Antic Molí) consoliden el seu lloc a l'Olimp de la cuina
31/10/2018
Restaurants de Molins de Rei, Tossa, Garós i Amposta s'enfronten en semifinals del concurs Plat Favorit dels Catalans
24/10/2018
Productes ebrencs com l'oli, el crestó, el marisc i l'arròs van ser els protagonistes de les jornades
16/10/2018
La primera edició de les jornades de cuina ebrenca tindrà lloc a Horta de Sant Joan els dies 22 i 23 d’octubre
08/10/2018
La jornada tindrà lloc el 24 d'octubre, a partir de les 10 del matí
04/09/2018
Hi han participat més de 600 alumnes de 82 escoles de tot l’Estat
31/07/2018
El programa de cuina de TV3 ha visitat el Restaurant Casa Ramon, El Faro Casa Gemma i les Noves Algues
20/07/2018
Fresc, en conserva –el més consumit és l’escabetxat- i fins i tot congelat, el musclo és molt agraït de cuinar
26/06/2018
Restauradors i Ajuntament fan balanç sobre què ha suposat la constitució d'este grup gastronòmic
09/06/2018
La diada servix per concloure les Jornades Gastronòmiques i també coincidix amb la Festa del Mar, amb descomptes per practicar activitats aquàtiques
07/05/2018
Us vull explicar que hi ha detràs de l’èxit d’un peix que es captura i s’engreixa a casa nostra i que està triomfant en el món gastronòmic
04/05/2018
Serà l’acte d’inici de les XXVIII Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla, que tindran lloc fins al 20 de maig
22/04/2018
Jeroni Castell presenta l’obra “Les Moles. Cocina y Territorio”, un repàs a la trajectòria professional i a la manera d'entendre la vida del xef del restaurant d'Ulldecona
19/03/2018
04/03/2018
Si teniu ganes de saber què fan els restaurants amb este producte de l’horta aneu a les 15enes Jornades Gastronòmiques de la Carxofa que es fan fins el 18 de març a restaurants d’Amposta i Poble Nou del Delta.
01/03/2018
El Museu de les Terres de l’Ebre inaugura este divendres la mostra Els paisatges a la taula
23/02/2018
El 25 de febrer, a les 12 del matí, començarà el repartiment de les degustacions al pavelló firal
19/02/2018
Aguaita.cat sorteja 4 lots, cadascun amb 2 tíquets de restaurant i un del tast popular de l'Ajuntament d'Amposta
16/02/2018
Marxem cap a la nostra mar, on estos mesos de fred trobem un producte local molt interessant i gustós
05/02/2018
Estos tallers se celebren mensualment i sempre amb productes de proximitat com a protagonistes.
03/02/2018
Terceres jornades gastronòmiques amb un producte que aporta la força i els aromes del massís, a tres restaurants amb estrella Michelin
30/01/2018
"Menja't l'Ebre" és el nom del nou espai de cuina que signa la periodista ebrenca
27/12/2017
El conveni té l'objectiu de multiplicar la qualificació de professionals experts a la comarca
04/09/2017
El pròxim 16 de setembre s’encetaran a la Ràpita les Jornades Gastronòmiques del Polp i l’Arròs, que s’allargaran fins al 12 d’octubre
25/01/2017
És Eulàlia Cabrera, estudiant d'últim curs de cuina a l'IES Joaquín Bau de Tortosa
21/12/2016
Ha estat seleccionat entre més de 6.000 aspirants | El proper programa s'emetrà el proper diumenge a les 22 hores
05/10/2016
El guanyador, que s'escull a través d'una votació popular, es donarà a conèixer el 23 de novembre al Fòrum Gastronòmic Barcelona
05/04/2016
Programats pel Consell Comarcal del Baix Ebre, els seminaris volen fomentar la innovació entre els restauradors professionals de la comarca
Pàgina 1 de 2