La població de la Terra Alta acollirà activitats quatre caps de setmana l’any, un per cada estació, per reivindicar la vida als pobles i dinamitzar el turisme
09/02/2024
Jornades Gastronòmiques de la Galera a les Terres de l'Ebre | Arxiu
La Festa de l’Arròs i la Carxofa serà el diumenge 25 de febrer, mes en què també es posen en marxa la Ruta dels platerets i les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa
L'oferta formativa inclou un total de sis sessions que són impulsades per l'Ajuntament amb la col·laboració d'institucions, centres de formació i entitats
05/12/2023
Nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Peix de Bassa a Deltebre | Ajuntament de Deltebre
Quatre establiments hostalers oferixen els caps de setmana d’octubre un menú degustació amb productes de proximitat de 24 empreses del sector agroalimentari comarcal
20/09/2023
Imatge de tècnics de Protecció Civil durant el simulacre de prova de sirenes des de l'edifici 112 de Reus | Arnau Martínez
Les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs s’emmarquen en el cicle gastronòmic anual de Deltebre, però també amb les Festes de l’Arròs que se celebraran este diumenge 10 de setembre a la Finca de Bombita.
07/06/2023
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Musclo a Deltebre | Ajuntament de Deltebre
DeltaFira i Mescla han comptat amb més de 50 estands, la presència d’empreses del sector turístic i amb la participació de cuiners amb Estrella Michelin i cuiners locals
17/05/2023
Presentació de la nova edició de Mescla, la mostra de Turisme, Paisatge i Gastronomia de les Terres de l’Ebre | Ajuntament de Deltebre
Participaran cuiners locals i també d’Estrella Michelin com són el cas dels germans Torres, Fran López (Villa Retiro), Carles Gaig (Gaig Barcelona), Pep Moreno (Deliranto), i Rafel Muria (Quatre Molins).
27/04/2023
Este divendres s'inicien les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja a la Cala | Turisme L'Ametlla de Mar
Autors nacionals i internacionals s'entremesclen en un any que s'ha caracteritzat pel creixement de l'edició d'este format en català
12/04/2023
Els restauradors participants es mostren satisfets amb la rebuda de les primeres jornades gastronòmiques que uneixen l’excel·lència gastronòmica amb la identitat i la tradició rapitenca. | Ajuntament de la Ràpita
Les jornades van néixer al 2022 davant la necessitat d’oferir el del caldo a la ciutadania per apropar-la a la tradició rapitenca a partir del plat típic que els mariners mengen dalt de la barca
23/03/2023
Pla general de la sala del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya CECAT de Protecció Civil, dins de l'edifici 112 a Reus, durant la prova de sirenes de risc químic. | Núria Torres
Els locals que participen a la ruta són la Sifoneria, la Pepa, Llesqueria lo Mercat, Atípic, Som de tapes i vins, la Nuova Trattoria, Golden River, Bokatines i Agrapats